Foto: Michael Stub
Foto: Michael Stub

'Paradise'-vinderens hårde barndom: Præget af vold og sygdom

Vinderen af dette års 'Paradise Hotel' har ikke haft en barndom som de fleste. Men han er kommet igennem den - og er endt på den rigtige side.

Smil, selvsikkerhed og godt humør strålede fra Anders Meyer i 'Paradise Hotel 2015', som han sammen med Monique von Appen endte med at vinde. Men i Anders' barndom og ungdomsår var det ikke selvskrevet, at han skulle ende som den gode dreng, der går lige i hjerterne på folk.

- Mine forældre blev skilt, da jeg var fire år. Allerede der var min far syg, men han var optimalt fungerende. Men det var bare et spørgsmål om tid, før det ville blive værre. I de tidlige år i folkeskolen blev jeg mobbet dagligt, og jeg var ikke glad for at tage af sted om morgenen, siger Anders til Realityportalen.dk.

Anders' far lider af en sjælden kronisk sygdom, der gør, at han med tiden mister sine funktioner som eksempelvis evnen til at gå og spise.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Anders: Min far er alvorligt syg

Moren endte med de forkerte mænd

Efter skilsmissen fra Anders' far fandt moren en ny mand. Men det var ikke starten på lykke for hende og sønnerne.

- Han behandlede mig rigtig dårligt, og til tider lagde hånd på mig, når min mor ikke var til stede. Min far blev samtidig mere og mere syg, og jeg savnede ham meget i min barndom, fordi jeg behøvede en, jeg kunne føle mig tryg hos, fortæller han.

Da Anders var 12 år gammel blev hans mor igen skilt. Det betød, at familien flyttede til Silkeborgs ghetto, og det gavnede på ingen måde Anders' teenageår, understreger han.

- På samme tid fandt min mor en kæreste, som behandlede hende rigtig skidt. Min brødre og jeg prøvede at beskytte min mor, fordi vores største ønske var, at hun havde det godt. Desværre lyttede min mor ikke på os, og jeg følte mig endnu engang forladt sammen med min brødre.

LÆS OGSÅ: Chokeret ‘Paradise’-babe: Kræften er vendt tilbage

"Min far er stolt"

Morens forhold til sin nye kæreste sluttede efter nogle år. Anders og hans brødre var igen alene med deres mor, som efter nogle år valgte at flytte fra Silkeborg til Aalborg. Anders og hans ældste bror blev boende i Silkeborg, mens den yngste i flokken flyttede med moren til Aalborg.

- Nu er min mor gift med en ny mand, og de er lige flyttet i hus. Den dag i dag er jeg stolt over, hvor jeg står, selv om jeg er gået meget igennem. Jeg elsker min mor overalt i verden og nyder at besøge hende og hendes mand, Nick, siger Anders.

Anders' far bor i dag på Gødvad Plejehjem, hvor der er professionelle folk, der tager sig godt af ham.

- Jeg elsker at besøge min far og fortælle om mit liv nu. Han kan desværre ikke tale mere, men jeg ved, han lytter og er stolt over, hvor jeg er den dag i dag.

Se flere billeder af Anders i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: Ærlig ‘Paradise’-babe: Jeg kan ikke få børn

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.