'Paradise'-Shila: Steven narrede mig

Glæden var splittet, da den nye fyr trådte ind på hotellet.

Mandag tjekkede Steven ind på 'Paradise Hotel', og for Shila betød det et gensyn med et velkendt ansigt. Hjemme i Danmark havde hun nemlig datet den flotte fyr - men det var ikke noget glædeligt gensyn, da den nye fyr på hotellet blev præsenteret, for hun havde stadig følelser for ham.

- Vi havde noget kørende lige inden Mexico. Jeg var overbevist om, at han ville komme ind, for hvis 'Paradise' skulle ramme mig med noget, så skulle det være ham, forklarer hun til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Mette om exit: Programmet tog en markant drejning

Han gengældte ikke ærligheden

Inden afrejsen til Mexico og de luksuriøse omgivelser på 'Paradise Hotel' havde Shila og Steven spist sammen flere gange, ligesom det også var blevet til en enkelt biograftur. Men de hyggelige dates stoppede, da Shila afslørede, at hun skulle være med i 'Paradise Hotel'.

- Jeg var ærlig overfor Steven omkring 'Paradise'. Efter jeg havde fortalt, at jeg skulle være med, ville han ikke ses mere, siger den smukke pige.

Selv troede hun, at det skyldtes hendes medvirken i programmet, men mandag blev hun klogere, da flirten fra Danmark stod i Mexico.

- Vi havde begge været til casting. Og så tror jeg, at han er blevet spurgt ind til en artikel med mig - om han kendte mig? Det svarede han ja til. Så har han fået at vide af TV3, at han ikke måtte fortælle mig det, og det lod han så være med.

LÆS OGSÅ: 'Miss Paradise': Mit mål er nået

Spillet blev ødelagt

Derfor blev Shila også godt og grundigt overrasket - og frustreret - da Steven dukkede op i loungen på hotellet. For det var nemlig alt andet end en del af den taktiske plan.

- Jeg var kommet for at spille spillet. Men da Steven kom ind, faldt alt til jorden.  Allerede inden afrejsen havde jeg kriller i maven - min hals snørrede sig sammen, og jeg fik det dårligt, da han kom ind, siger hun.

Følg med på TV3 mandag til torsdag klokken 22:00.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-par: Vi flytter sammen

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.