'Paradise'-Nadja har mødt ny sød fyr: Vi hygger os bare

Den tidligere 'Paradise'-babe løfter lidt af sløret for sit kærlighedsliv.

I sidste måned kom det frem, at ‘Paradise’-turtelduerne, Lenny Pihl og Nadja Hansen, efter et år sammen ikke længere dannede par. . Ifølge Nadja var det hende, der gjorde det forbi med Lenny, da det ikke længere gik imellem dem.

En rasende Lenny udtalte efterfølgende, at det var en beslutning, som de to havde taget sammen, og at han følte sig dum og udnyttet over den måde, Nadja havde behandlet ham på.

LÆS OGSÅ: Nu rejser Rikke: Store ændringer i ny sæson ‘Paradise’

Se det sjove klip, hvor ‘Paradise’-Amalie demonstrerer sin elitesvømmer-stil 

SE BILLEDET: Ny ‘Paradise’-hunk har fået kæreste

For et par uger siden blev det dog afsløret, at Lenny nu dater en ny pige; 'Love Island'-stjernen Julie Melsen, og at de to tilmed har fået en fælles tatovering.

Nadja glæder sig på Lennys vegne, og hun har intet problem med, at ekskæresten har fundet en ny kvinde i sit liv:

- Jeg har det fint med at se Lenny og Julie sammen. Bare de er glade, og bare det ikke er mig, der skal være i det forhold, så er jeg glad. Jeg er glad for, at jeg er kommet ud af det forhold. Det var ikke noget for mig. Vi var for forskellige til at det fungerede, og jeg føler mig bare mere glad nu, forklarer hun og løfter lidt af sløret for sit eget kærlighedsliv.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er årets første ‘Paradise’-par

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle om sin kærlighed til Gunnvør

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-hunk har friet til kæresten

- Det går okay med kærlighedslivet. Jeg har hele tiden været ovenpå i forhold til mig og Lenny, da det var min beslutning, og jeg derfor var klar til det. Så nu hygger jeg mig bare lidt. Muligvis har jeg fået en ny sød fyr i mit liv. Jeg hygger mig i hvert fald med én bestemt person, men han må ikke blive afsløret endnu, afslører hun hemmelighedsfuldt og tilføjer:

- Jeg har det generelt rigtig godt. Jeg hygger mig, har det sjovt og nyder livet. Jeg arbejder og chiller ellers bare lidt rundt. Jeg er jo blevet selvstændig og har mit eget firma, så jeg lever af Instagram og YouTube. Jeg har lige søgt ind på en uddannelse her til sommer, så det er planen at starte der, hvis jeg kommer ind. Jeg vil ikke sige, hvad det er for en, da der ikke kommer særlig mange ind, og derfor synes jeg, at det er pinligt at fortælle om det, hvis jeg nu ikke bliver optaget.

Se hele interviewet med Nadja øverst i artiklen, hvor hun også fortæller, hvordan hun har det med ikke længere at være i søgelyset i forbindelse med 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-hunk er åben for sex på tv

LÆS OGSÅ: Monique har fundet kærligheden: Sådan gik mødet med børnene