'Paradise'-Malene blander sig i debat: Blogging er ikke et arbejde

Nu blander endnu en blogger sig i debatten om, hvorvidt blogging er et rigtigt arbejde eller ej.

Den populære blogger Fie Laursen slog i går fast, at hun var træt af spydige kommentarer om, at blogging ikke var et rigtigt arbejde. Ifølge hende er det nemlig lige så rigtigt som alle andre erhverv.

Senere meldte en anden populær blogger, Anna Due, ud, at hun bestemt ikke var enig i Fies optik. For hende var blogging nærmere en hobby. Det er en tredje blogger, Malene Sandgaard, enig i.

- Der har været stor diskussion omkring, hvorvidt blogging er et arbejde. Nu har jeg godt nok ikke været en del af bloggermiljøet særlig længe, men jeg synes nu stadigvæk godt, at jeg kan ytre min mening omkring det, skriver Malene på sin blog og fortsætter:

- Det kræver da rigtigt meget tid at blogge. Men når det er så er sagt, så ja, blogging kræver hårdt arbejde, men jeg vil ikke sige, at det er et arbejde. Nu har jeg både arbejdet som bartender, butiksassistent og været i hjemmeplejen – og dét er rigtigt arbejde!

LÆS OGSÅ: Fie Laursen forsvarer sig: Blogging er et arbejde

Et lækkert arbejde

Ifølge Malene kræver et rigtigt arbejde, at man kan føle sig udkørt og være fysisk træt, når man kommer hjem. Og sådan ser hun ikke blogging.

- Selvfølgelig kræver det tid at blogge, men du er selv herre over den tid, som du bruger. Du kan planlægge din tid som du vil, og du har ikke et skema, som du skal følge, forklarer Malene og tilføjer:

- Man skal ikke undervurdere bloggere og det arbejde, som de lægger i deres indlæg. Og hvis vi så skal gå så vidt og kalde det for et arbejde, så er det i hvert fald et lækkert et af slagsen.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Fie Laursens forandring gennem årene

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.