'Paradise Hotel's hotteste par ændrede planer i sidste sekund

Anna kunne ikke blive gode venner med planen om at flytte hjem til svigerfar.

Det var egentlig meningen, at 'Paradise'-parret som en midlertidig løsning skulle bo hos Olivers far i Køge, da de ikke kunne blive boende i Annas studielejlighed, og deres nye og fælles lejlighed i København først vil være indflytningsklar i marts.

LÆS OGSÅ: AV! Såret Freja efter 'Paradise': Vi gav forholdet en chance

I begyndelsen af december så reality-stjernerne optimistisk på den løsning, men i takt med at det nye år nærmede sig, føltes det mere og mere som en dårlig ide at flytte til Køge.

- Vi endte med at ændre planer, fordi Anna var lidt stresset over at skulle dele hjem med svigerfar, fortæller Oliver med et smil til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe om at se kæresten have sex med en anden på tv

- Ja, det havde jeg det lidt stramt over, men det skyldtes også, at jeg værner meget om mit privatliv og mine rutiner. Så i stedet for at flytte til Køge er vi flyttet ud i min mors sommerhus ude ved Gørlev, som er langt pokker i vold, siger Anna og fortsætter:

- Selv om det er langt væk, så fungerer det fint. Jeg tror, det hjælper på det hele, at vi ved, det er midlertidigt. Men vi glæder os da, til det er overstået. I det mindste har vi en bil, og i det mindste har vi tag over hovedet. Vi finder altid noget positivt at fokusere på, siger hun.

LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer

Og netop bilen bruger Anna og Oliver i disse måneder en del tid i, da de begge to har deres hverdag i Roskilde, hvor de sammen har virksomheden ERNECA FITNESS.