Amalie. (Foto: Kasper Bay-Kastrup)
Amalie. (Foto: Kasper Bay-Kastrup)

'Paradise'-babe under kniven: Mine bryster er blevet meget store

Amalie har igen lagt sig under kniven, og denne gang er brysterne blevet meget store, afslører hun.

Det er ikke små bryster, som Amalie Kronil er blevet kendt for i denne sæson af 'Paradise Hotel' - tværtimod. Og det er heller ikke det, der kommer til at kendetegne paradisoen i fremtiden. Hun har nemlig fået lavet sine bryster endnu større.

- Det hele gik så fint. Jeg har hverken smerter eller kvalme, og hvis jeg fik muligheden for det, ville jeg kunne løbe et maraton, fortæller Amalie til Realityportalen.dk og uddyber.

- Jeg havde 650 ml i før, og nu har jeg fået 925 ml i hver. Og det har jeg fået af den simple grund, at jeg synes, det er pisse flot.

LÆS OGSÅ: HOT BOOBS: Denne paradiso skal have lavet større bryster

Grænsen er nået

Men nu er det også slut for den blonde paradiso. Hun har nået sin grænse, og derfor forventer Amalie ikke, at hun skal under kniven igen i fremtiden.

- Nej, jeg regner ikke med, at de skal være større. Jeg håber da bestemt, at jeg kan stoppe nu. De er blevet meget store den her gang, fortæller hun.

Heldigvis er Amalie ikke bange for at vise dem frem, så du selv kan se, hvor store de er blevet. Det kan du se over artiklen.

LÆS OGSÅ: ’Paradise’-Amalie: Jeg er intelligent

LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg bekymrer mig ikke om konsekvenserne

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.