Nadia Shila bryder tavsheden efter bedrageri-anklager

Realityportalen.dk har været i kontakt med 'De unge mødre'-deltageren efter de alvorlige anklager.

'De unge mødre'-deltageren Nadia Shila Petersen og hendes mor, Heidi, skulle netop nu have siddet i retten i Næstved. Som Realityportalen.dk i går kunne afsløre, bliver de to realitydeltagere krævet fængslet af anklagemyndigheden på grund af en lang række tilfælde af bedrageri, databedrageri og dokumentfalsk for godt en kvart million kroner. Det viser anklageskriftet, som Realityportalen.dk er i besiddelse af.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa om voldsdom: Børnene har betalt en høj pris

Nadia Shila og Heidi flyttede dog tilbage i august sidste år til USA sammen med 'De unge mødre'-deltagerens søn. Dengang var forklaringen, at den unge mor var bange for ekskæresten Jannick, men flytningen har også betydet, at anklagemyndigheden ikke har haft mulighed for at få kontakt til dem. Derfor er de første to retsmøder i sagen blev aflyst, bekræftede anklager Mia Østergaard i går.

'De unge mødre'-deltageren har dog været flittig til at opdatere sin private Instagram-profil siden flytningen til USA, selv om der offentligt har været tavshed fra den unge mor. Blandt andet derfor har man også en formodning om, at de opholder sig i Californien. Men det har altså ikke været muligt for anklagemyndigheden at få kontakt til de to for at få dem gjort bekendt med anklagerne og indkaldt dem til retten - en såkaldt forkyndelse.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa og René er blevet dømt skyldige i vold

Realityportalen.dk har forsøgt at få Nadia Shila og Heidi til at fortælle deres side af de alvorlige anklager. Men mens Heidi ikke er vendt tilbage på vores henvendelser, brød Nadia Shila i går tavsheden for første gang siden anklagerne. Hun havde dog ikke meget at sige.

- Jeg har ingen kommentarer, lyder det korte svar fra Nadia Shila, da Realityportalen.dk forsøger at forholde hende til anklagerne og høre hendes side af sagen.

Nadia Shila og Heidi skal efter planen møde i retten den 20. marts, hvor sagen på nuværende tidspunkt er sat til at begynde.

LÆS HELE NADIA SHILA-SAGEN HER.

I klippet herunder kan du høre Nadia Shila bryde tavsheden om et stort tabu i 'De unge mødre':

LÆS OGSÅ: Ung mor politianmeldt for bedrageri

LÆS OGSÅ: Ung mor efter politianmeldelse: Jeg har det ad helvedes til

LÆS OGSÅ: Trods løfter og politianmeldelse: Ung mor har stadig ikke betalt tilbage

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.