'Mig og min mor'-Joy: Jeg er slet ikke klar til børn

Joy skal ikke have børn i den nærmeste fremtid. Det er hun slet ikke klar til.

Joy K. Petersen er i øjeblikket med i Kanal 4-programmet 'Mig og min mor'. Her deltager hun sammen med sin mor, Mia, men vi kommer ikke til at opleve hende i programmet med sin egen datter. I hvert fald ikke som tingene ser ud lige nu.

-Min søster har fået barn, mine veninder får børn, og jeg føler bare, at alle andre får børn på nær mig.  Jeg er bare slet ikke på det stadie endnu, skriver Joy på sin blog.

- Lige nu har jeg fokus på træning, søger job, skal igang med flere nye uddannelser og nyder livet med venner, familie, kæresten og hunden. Jeg ved godt, at jeg snart bliver 27 år, så jeg synes, det er vildt, at jeg slet ikke føler mig klar endnu.

LÆS OGSÅ: Joy afslører: Så mange søskende har jeg

Ingen abort

Selv om Joy slet ikke har følt sig klar til at få børn, så er det ikke kommet så langt ud, at hun har været nødt til at få en abort. Og det er hun glad for.

- Jeg er dog meget meget stolt over at sige, at jeg aldrig nogensinde har fået en abort. Jeg har aldrig slået et ufødt barn ihjel - f.eks. grundet ens seksuelle uansvarlighed, skriver hun og slår dog fast.

- Det skal ikke forståes negativt. Jeg er bare glad for, at jeg ikke har den karma over mig. Det er forfærdeligt for dem, der har gået det igennem. I har min dybeste medfølelse.

Her kan du læse meget mere om Joys tanker om børn, graviditet og p-piller.

LÆS OGSÅ: Vred Joy: Min mor bliver misforstået

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.