Mathias Hjort deler rørende nyhed: Hylder afdød storebror

Mathias Hjort har valgt at bruge en stor del at pengepræmien på at sige et par ord til sin bror, han ikke har set i snart 20 år.

Mathias Hjort og Hanna Jakobsen løb med sejren i reality-programmet 'Good Luck Guys' og de 200.000 kroner til deling. Og selvom pengene ikke er kommet ind på kontoen endnu, så har Mathias allerede brugt en stor del af dem til en ny EP, der er udkommet i dag.

LÆS OGSÅ: Chief 1 står bag sangen til nyt reality-program

- Jeg har skrevet en sang til min storebror, der er død. Den har været undervejs noget tid, da jeg har brugt et år på at skrive den, men efter oplevelsen i Thailand tænkte jeg, at nu skal det være nu, fortæller Mathias til Realityportalen.

Mathias mistede sin storebror, Amdi, da han var kun ti år gammel.

- Han døde af en overdosis, lige inden han blev 33 år. Men jeg husker ham tydeligt. Jeg har gode minder med ham. Han tog mig blandt andet med ind og se 'Ringenes herre', selvom jeg ikke var gammel nok. Så den største biografoplevelse havde jeg som otteårig, fordi han insisterede på, jeg skulle se den, fortæller Mathias og fortsætter de gode minder om sin storebror:

- Han sad og sang for mig altid. Det husker jeg bare. Det er 100% ham, jeg har interessen for musik fra.

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Det nægter Mai at svare på

Ud over sangen 'Savner dig her', som er til Amdi, har Mathias syv øvrige numre på sin EP, som blandt andet er lavet sammen med reality-deltagerne Patrick Weber og Nicklas Busk Andreasen.

- De synger skide godt, så derfor er de med, fortæller Mathias.

Mathias har tidligere udgivet sangen 'Speedos', som blev nummer 42 på Spotify.

LÆS OGSÅ: Tv-programmet 'De dyre piger' afslører store ændringer