'Love Island'-Joakim taler ud efter bruddet: Sådan går det i dag

Nu fortæller reality-hunken, hvordan det er gået ham efter bruddet med Olivia.

Da den første danske sæson af ‘Love Island’ sluttede tilbage i december, var der kommet fire par ud af programmet, men kærligheden brast hurtigt for både Jonas og Ida, Julie og Oliver og Kasper og Josefine.

I starten af maj kunne Olivia dog afsløre, at også hun og Joakim havde besluttet at stoppe forholdet. Olivia fortalte, at uoverenstemmelser om tillid var årsagen til bruddet, og at det var hende, der havde valgt at slutte det. De begge var kede af det, men hun var afklaret med beslutningen. 

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Olivia åbner op om bruddet: Nu er Joakim flyttet ud

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe vender tilbage til skærmen

Joakim har indtil nu været meget fåmælt efter bruddet, men nu åbner han op om, hvordan han har det:

- I forhold til alt det, der er sket, synes jeg, at jeg har bearbejdet tingene på den bedst mulige måde. Det tog lige lidt tid, fordi det hele var meget pludseligt, men jeg føler, jeg er kommet godt ovenpå igen. Olivia og jeg snakker stadigvæk lidt sammen af praktiske årsager, men vi er slet ikke ved at finde sammen igen eller noget, forklarer Joakim til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: HUSKER DU? Sy Lees pinligt morsomme debutsang

LÆS OGSÅ: UHH! ‘For lækker til love’-babe optager nyt TV3-program

- Jeg har lige fået ny bolig og nyt arbejde, så det er en helt ny virkelighed, jeg er gået igang med. Jeg er startet som erhvervsrådgiver, hvor jeg hjælper virksomheder med deres marketing-planer og lignende. Så der er ved at være styr på det hele nu.  Jeg overvejede ellers, om jeg skulle rykke tilbage til Aarhus, fordi alle mine tætteste venner var der, men jeg har fået en masse venner herovre, og så ville jeg bare gerne blive og se, hvad det hele kunne blive til her. Og nu er jeg rigtig glad for, at jeg er blevet boende, fortsætter han og tilføjer, at det ikke nødvendigvis er slut med at være på skærmen:

LÆS OGSÅ: WHAT? Sær reality-trio får fælles program

- Jeg ved ikke, om det er slut med tv, det kommer an på så meget. Men jeg skal ikke afvise det, hvis jeg bliver spurgt om en sæson to af 'Love Island'. Jeg havde jo en god oplevelse med det sidste gang, så det kunne jeg godt være klar på igen. Så kan det være det går bedre denne gang i forhold til at finde den helt rigtige. Jeg skriver dog også med en sød pige i øjeblikket, som er rimelig interessant, men nu må vi se på, hvad der sker, afslutter han hemmelighedsfuldt.

Se hele interviewet med Joakim øverst i artiklen, hvor han også fortæller, hvad der skal ske med han og Olivias YouTube-kanal.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om kæresten: Det er hjerteskærende

LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-Mariyah har otteårig datter: Mange bliver chokerede over det