Lily Collins’ hårde barndom: Far er tilgivet

Selvom livet udadtil ser godt ud for Lily Collins, har det ikke altid været sådan.

Lily Collins hårde barndomhar bevæget sig hjemmevant foran kameraet, siden hun var blot to år gammel. Selvom man skulle tro, at hendes verdenskendte musiker-far, Phil Collins, 71, havde en finger med i spillet, så er sandheden faktisk en anden.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche bedraget: Trekantsdrama

– Jeg ville ikke have, at nogen skulle tro, at jeg brugte mit navn som et frikort. Af den grund var jeg villig til at vente på mit gennembrud. Jeg lærte at fokusere mere på mit arbejde gennem mislykkede castings, og det lykkedes mig at gøre skuespil til min karriere, forklarer den 33-årige skuespillerinde til Vogue France.

LÆS OGSÅ: CHOK! Derfor droppede Alex kæresten: Han havde en anden

Lily er eneste barn af Phil Collins og forretningskvinden Jill Tavelman, 66, og parret blev skilt, da Lily var blot fem år gammel. Skuespillerinden skulle bo hos sin mor, og hun har i sit voksenliv ikke lagt skjul på, at hun har haft et betændt forhold til sin berømte far, der i forvejen havde to børn. Det har hun blandt andet skrevet om i bogen 'Unfiltered: No Shame, No Regrets, Just Me', der udkom i 2017.

Artiklen fortsætter under billedet...

Lily Collins har ikke vist sig offentligt sammen med sin far, Phil Collins, siden 2012, hvor hun fejrede sin 23-års fødselsdag.(Foto: Todd Williamson/Getty Images For Relativity Media)
Lily Collins har ikke vist sig offentligt sammen med sin far, Phil Collins, siden 2012, hvor hun fejrede sin 23-års fødselsdag.(Foto: Todd Williamson/Getty Images For Relativity Media)

– Fordi min far ofte var væk, ville jeg aldrig gøre noget, der ville få ham til at blive væk endnu længere. Jeg blev ekstra forsigtig med, hvad jeg sagde, og hvordan jeg sagde det, bange for at han skulle tro, jeg var vred eller ikke elskede ham. Og sandheden er, jeg var vred. Jeg savnede ham og ville have ham der, forklarer Lily, hvis far efter ægteskabet med hendes mor giftede sig igen og fik yderligere to sønner.

Skuespillerinden har også beskrevet, hvordan hendes fars manglede tilstedeværelse påvirkede hendes selvværd.

AFSLØRING: Gamle paradisoer med i ny sæson

– Jeg har indset, at meget af min dybeste usikkerhed stammer fra problemerne med min far, fortæller hun ærligt.

Da Phil i 2006 skulle skilles fra sin seneste kone, Orianne Cevey, 48, blev det hele ekstra svært for Lily, og det resulterede i, at hun efterfølgende måtte kæmpe med en spiseforstyrrelse.

– Jeg kunne ikke håndtere smerten og forvirringen omkring min fars skilsmisse, og jeg havde svært ved at balancere at være teenager, mens jeg forfulgte to voksenkarrierer, som handlede

meget om, hvordan jeg så ud, forklarer Lily, der satsede benhårdt på at arbejde som model og skuespiller.

LÆS OGSÅ: På jagt efter speciel brudekjole: Christiane rejser til udlandet

Selvom fortiden har været svær, har far og datter i samråd besluttet, at de vil prøve at arbejde på deres relation.

– Jeg tilgiver dig, at du ikke altid var der, når jeg havde brug for det, og for ikke at være den far, jeg havde forventet, lyder det fra Lily på hendes Instagramprofil.

Elsker Danmark

I Netflix-succesen 'Emily in Paris' scorer Lily Collins i rollen som Emily Cooper drømmejobbet i Paris. Men i virkeligheden er det slet ikke Frankrig, Lily har en svaghed for, det er nemlig Danmark.

Skuespillerinden er således flere gange blevet spottet sammen med sin filminstruktør-mand, Charlie McDowell, 39, rundt omkring i det danske land.

Artiklen fortsætter under billedet...

Lily mødte filminstruktøren Charlie McDowell tilbage i 2019. De to blev gift i 2021 ved et intimt bryllup. (Foto: Getty Images)
Lily mødte filminstruktøren Charlie McDowell tilbage i 2019. De to blev gift i 2021 ved et intimt bryllup. (Foto: Getty Images)

I vinter gik parret, der blev gift i 2021, tur rundt om søerne i København, sidste års sommerferie blev brugt i den nordvestsjællandske by Rørvig, og de var begge iklædt røde og hvide landsholdstrøjer, da Jonas Vingegaard vandt Tour De France samme år.

LÆS OGSÅ: Her er guldherrernes smukke kærester og koner

Lilys kærlighed til Danmark er senest kommet til udtryk i en digital artikel og billedserie, der er blevet udgivet i det skandinaviske Vogue med titlen 'Lily in Copenhagen'.