Kærligheden brast for Kardashian-stjerne

Det famøse par har holdt deres turbulente forhold privat, men nu er kærligheden brast.

Kardashian-stjernen Kendall Jenner, 23, og basketstjernen Ben Simmons, 22, er gået fra hinanden. Det afslører det amerikanske medie Page Six.

Det er anden gang, at det famøse par er gået fra hinanden, siden deres forhold blev offentligt kendt i maj sidste år. Men denne gang skulle det altså være alvor.

LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning

I første omgang holdt forholdet kun få måneder, nemlig indtil september måned, hvor begge parter blev set kysse med andre.

Men allerede i november var Kendall og Ben blevet smedet sammen igen, hvilket først blev endeligt bekræftet i februar i år, da Kendall selv bekræftede forholdet i 'The Ellen DeGeneres Show'.

LÆS OGSÅ: Efter svigt og utroskab: Khloé Kardashian afviser kærligheden

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Princess Natascha efter endnu et brud har mistet tiltroen til, at hun nogensinde skal finde kærligheden igen

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er gravid med ny kæreste

Parret har nemlig været meget private om deres forhold hele vejen igennem, og derfor er det heller ikke nemt at vide præcist hvorfor, Kendall Jenner nu har forladt kæresten Ben Simmons.

- Jeg er meget ung, og lige nu føler jeg, at forhold ikke altid er super sikre, og jeg vil ikke skabe for meget opmærksomhed omkring det, hvis jeg ikke rigtigt er sikker på, hvor lang tid det holder, forklarede Kendall i sidste uge til australsk Vogue om, hvorfor hun har været så stille omkring forholdet.

LÆS OGSÅ: Kim Kardashian viser sønnen frem: Han skal hedde …

Men nu skulle det altså angiveligt være slut mellem Kendall og Ben. Og det sker på trods af, at Kendall i samme interview med Vogue luftede tanken om at tage det næste helt store skridt med sin nu ekskæreste.

- Måske. Helt sikkert ikke nu, men måske en dag, svarede Kendall i samme blad på spørgsmålet om et eventuelt giftemål med basketspilleren, som hun altså nu ikke længere er sammen med.

LÆS OGSÅ: CHOK: Stort reality-bryllup aflyst: Hun var for dyr

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk frustreret over nøgenbilleder