'Kardashian'-stjerne taler ud om chok-bryllup

Det var egentlig meningen, at brylluppet skulle være gyldigt.

Der gik chokbølger gennem hele verden, da det pludselig kom frem tirsdag i denne uge, at Kourtney Kardashian og kæresten Travis Barker var blevet gift i Las Vegas natten mellem mandag og tirsdag. Først var det bare rygter, men så kom billederne frem, og parret bekræftede selv giftemålet.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde: Klar til at slutte

Siden er det dog blevet afsløret, at ægteskabet er ugyldigt, fordi de ikke har fået en ægteskabslicens, og parret skal derfor giftes igen. Nu fortæller Kourtney, hvad der egentlig skete. Det sker i et interview med Jimmy Kimmel, hvor Kourtney, Khloé, Kim, Kendall og Kris er inde for at promovere den nye serie 'The Kardashian'.

Her siger værten, at Kourtney må være ugens Kardashian, fordi hun blev falsk gift, og så falder svaret prompte.

LÆS OGSÅ: WOW: Ung mor har smidt næsten 50 kilo på et år

- Lad os ikke kalde det et falsk ægteskab, der var ikke nogen mulighed for at få en ægteskabslicens på det tidspunkt, fortæller Kourtney, hvortil Kim spørger, om der ikke er åbent 24 timer i døgnet i Las Vegas?

- Det var det, jeg troede, og at de ikke fortalte sandheden - vi spurgte fem gange. Men klokken var 2 om natten, og det åbnede først klokken otte. Vi ville egentlig giftes rigtigt, må så vi gjorde det bare alligevel.

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker sig fra ‘X Factor’

Kris Jenner og søsteren Khlóe vidste godt, at parret blev gift i Las Vegas, og Khloé var faktisk med på facetime, så helt privat var ceremonien alligevel ikke

Se hele interviewet herunder: