WOW: Kylie Jenner skifter navn

Kylie Jenner har taget en stor beslutning.

Kort efter fødslen af Kylie Jenner og Travis Scotts andet barn den 2. februar, offentliggjorde de to sønnens navn. Han skulle hedde Wolf Webster, selvom Kylies fans troede, han skulle hedde Angel, fordi hele familie brugte engle-emojis om ham på Instagram. Men navnet var Wolf. Nu har Kylie og Travis dog taget en drastisk belsutning. Det afslører Kylie på sin Instagram i en story, hvor hun skriver:

LÆS OGSÅ: CHOK: Paradiso måtte flygte fra brand

- Til info så er vores søns navn ikke Wolf længere. Vi følte bare ikke rigtig, det var ham. Det ville jeg bare lige dele, for jeg bliver ved med at se navnet Wolf alle steder, skriver hun i sin story, hvor hun altså ikke fortæller, hvad sønnens navn så er nu.

LÆS OGSÅ: Philine afslører: Det slutter her

Samtidig deler Kylie Jenner en video på YouTube med navnet 'Til vores søn', hvor hun tager sine fans med på rejsen fra den første positive graviditetstest og frem til hans ankomst. Man kommer med hele vejen ind på fødestuen og hører parrets første møde med sønnen i videoen.

LÆS OGSÅ: Vanessa tager konsekvensen efter sammenstød med Anna

14. april er der premiere på den helt nye serie 'The Kardashians' på Disney+, hvor man også vil kunne følge Kylies graviditet.

Se hele videoen herunder: