'Kardashian'-stjerne chokerer: Er blevet gift

Natten til tirsdag blev det forelskede par gift.

Ifølge det amerikanske sladder-magasin TMZ er Kourtney Kardashian og Travis Barker blevet gift efter mandagens Grammy-fest i Las Vegas, hvor Travis optrådte. Det forelskede par endte festen i et bryllupskappel, hvor de sagde ja til hinanden omkring klokken 1.30 natten mellem mandag og tirsdag.

LÆS OGSÅ: Efter utroskab: Anna afslører nye babyplaner

Ifølge TMZ medbragte de en fotograf og en sikkerhedsvagt, som altså var vidner til deres bryllup. Det lader ikke til at være en pludselig indskyldelse for Kourtney og Travis, for de havde medbragt en ægteskabslicens.

De blev gift af en, der var klædt ud som Elvis, men ifølge TMZs kilder skulle der allerede være planer om flere fejringer af ægteskabet, selvom det blev holdt privat.

LÆS OGSÅ: CHOK: Jasmin stiller Bro vildt ultimatum

Kourtney og Travis blev forlovet tilbage i oktober, og det er Kourtneys første ægteskab, mens det er Travis' tredje. Han har dog tidligere udtalt, at sammen med Kourtney er for evigt ikke nok, så alt tyder på, at tredje gang er lytkkens gang for Travis.

I den nye sæson af 'The Kardashians', som får premiere i denne måned, kan man blandt andet følge Kourtney og Travis' jagt på et fælles barn. Få et smugkig på den nye sæson øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Geggo om ny bolig: Vil ikke udsætte Alba for det samme