FOTO: SBS
FOTO: SBS

Joy til eksen: Lad mig være!

Nu tager Joy bladet fra munden og giver sin ekskæreste Burim ren besked, han er nemlig gået over stregen.

På seoghoer.dk kunne man i går læse Joys ekskæreste Burims version af deres brud. Her lufter han blandt andet sin holdning til mor Mia og giver hende skylden for bruddet. Og den beskyldning er dråben, der har fået bægret til at flyde over for den ellers så søde Joy.

- Ej nu kan jeg ikk holde min kæft mere, trist at se alle de ting min eks gør for at få opmærksomhed, prøv lige at se en artikel i Se og Hør, hvor han giver min mor skylden for vores forhold gik i stykker LOL! Skriver hun på sin facebookprofil her til morgen, og hun fortsætter med at gøre det klart, at Burim kun kan takke sig selv for bruddet.

LÆS OGSÅ: Joy er single igen

- Burim det var DIG der rejste til Tyskland, inden jeg skulle opereres (et keglesnit, læs mere her, red.), det var dig der ikke kom hjem, fordi du pludselig havde glemt dit pas, det var dig der sagde, at min operation ikke betød en skid for dig, og at jeg spillede offer pga min klamme operation! Fordi nu skulle du over og redde din søsters forhold i Tyskland, sjovt nok hørte jeg intet fra dig i 4 dage! Det er kun DIN skyld, IKKE min mors! Min mor støttede mig! Du valgte at være en dårlig kæreste! Og du ved det! Fastslår Joy og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Joy må ikke dyrke sex i to måneder

- For ikk mere end 3-4 dage siden lå du og sendte lange kærlighedsromaner og ringede mig ned!! Så stop med at være pissed! Plus Burim du mente at vores forhold kunne reddes, hvis du blev kendt! Og allerede der tænkte jeg bare, fuuuck han er blevet medie liderlig, lad mig komme væk! Kan slet ikke kende dig mere! Og husk på, hvordan din familie tog imod mig! Men nej jeg vil ikke synke så lavt at udstille din familie! Lad mig være!

Så klart lyder udmeldingen fra Joy, og i kommentarerne under opdateringen gør hun det klart, at han ikke skal lange ud efter hendes mor, for det var mor Mia, der holdt Joy i hånden under den omtalte operation, og Mia er den, der har støttet Joy hele vejen igennem.

LÆS OGSÅ: Joy er til piger

Vi finder ikke sammen igen

Selvom Joy og Burim tidligere har slået op og fundet sammen igen flere gange, så afviser hun fuldstændig, at det kommer til at ske igen. Hun er færdig med Burim og hans løgne. Hun stiller nemlig tvivlsspørgsmål ved, hvad han kan have lavet i Tyskland, da hun blev opereret, det er nemlig ikke første gang, at Burim lyver.

- Og selvom jeg tager ham i hans løgne, så sværger han på sin families død, men efter nogle måneder indrømmede han, at han sagde "jeg svæver på min families død", altså han er hardcore løgner, fastslår Joy overfor Realityportalen. Og de to kan ikke finde sammen igen, mener hun.

- Han har svigtet mig på et helt andet plan i den her omgang. Jeg var så psykisk nede pga. den livmoderhalskraft, og han vidste, hvor meget det gik mig på, og alligevel valgte han at rejse og ikke kontakte mig, og så kunne han ikke komme hjem, fordi han havde glemt sit pas. Jamen du kom ind i landet uden pas, så kan du også komme hjem igen, påpeger hun.

Nu vil den smukke singlepige bare videre med sit liv, og hun vil nyde julen sammen med sin mor og sine venner.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.