Geggo og Cengiz i skænderi: Hvor hurtigt kan man blive skilt?

Selvom de lader til at kunne klare alt, så er der visse udfordringer, som er svære.

I aftenens afsnit af 'Familien fra Bryggen' er der dømt krise i forholdet mellem Stephanie og Cengiz, da de udsætter sig selv for den ultimative test og tager i Ikea.

Allerede inden de er begyndt at handle, begynder de at skændes, og det er ikke noget, der huer Stephanie, men Cengiz er ligeglad - bare han får sin vilje.

LÆS OGSÅ: Damien afslører sandheden bag kysseri med Zilas

- Der er mange, der tror, at Cengiz og jeg har et perfekt forhold, og at vi aldrig skændes, og det er måske, fordi vi ikke gør så meget i det her med at hænge vores beskidte vasketøj til tørre på Instagram. Det har vi ikke gjort os så meget i, men vi kan skændes, åh vi kan skændes, afslører Geggo og fortsætter:

- Helt ærligt, jeg synes det er effing flovt at stå og skændes midt i Ikea. Vi er jo offentlige ansigter, og mange - eller nogle ved godt, hvem vi er, og der kan det da godt blive ekstra pinligt, at vi altid har øjne i nakken. Men når vi så står og skændes og skaber os midt i Ikea, åh jeg synes det er pinligt.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par deler trist nyhed

Cengiz er dog ikke helt enig i, at man ikke må lufte sit beskidte vasketøj lige midt i Ikea.

- Jeg tænker, alle parforhold skændes, så jeg gider ikke at tænke, at det må de ikke se, for de har set os i fjernsynet. Jeg skændes bare, for vi skal gå den der vej, vi skal ikke gå den anden vej, lyder det, og Geggo er klar med dommen over sin mands Ikea-irritation.

- Hvor hurtigt kan man fikse en skilsmisse, har de sådan en bod her i Ikea, hvor man lige går over og krydser?

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Nybyggerne’-vindere er blevet forældre

Se det sjove klip øverst i artiklen, og se hele afsnittet på Viaplay og TV3 kl. 20.00.