Geggo: Jeg har fundet manden i mit liv

Geggo er sikker på, at hun endelig har fundet den mand, som hun skal blive gammel med.

Geggo er meget lykkelig for tiden, hvor hun har netop købt lejlighed med kæresten, Cengiz Mads Salvarli. De to har været sammen i et halvt år, men Geggo tror på, at det kan blive meget længere tid.

- Vi er så lykkelige sammen, og vi kender allerede hinanden sindssygt godt i forhold til, at vi kun har været sammen i et halvt år. Det går bare godt, og jeg føler mig sikker på, at jeg har fundet manden i mit liv, fortæller den glade realitystjerne til Realityportalen.dk

LÆS OGSÅ: Linse og Mopper godkender Geggos kæreste

Giver hende modstand

Geggo har tidligere haft andre kærester, men hun fortæller, at det føles anderledes denne gang. Hun kan se en fremtid med Cengiz, og hun er ikke i tvivl om, hvorfor det er.

- Han behandler mig som en prinsesse, men samtidigt giver han mig også modstand. Så jeg får alt det gode, og han har bare hele pakken. Det er vigtigt for mig, at han også kan give mig lidt igen, fortæller hun.

 

Geggo og kæresten er meget glade for hinanden. Billedet er fra november 2014. (Foto: Facebook)
Geggo og kæresten er meget glade for hinanden. Billedet er fra november 2014. (Foto: Facebook)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mon ikke du også får mulighed for at lære Cengiz Mads Salvarli at kende i løbet af den syvende sæson af ’Familie fra Bryggen’, som du kan se på TV3 hver torsdag aften kl. 20:00.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Flytter sammen med kæresten

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.