Geggo afslører: Fortryder brystoperation

Selvom Linse elsker Geggos bryster, så er Geggo ikke selv så begejstret.

I aftenens afsnit af 'Familien fra Bryggen' falder snakken på Geggos frontparti, som hun i sin bog har fortalt, at hendes mor fik hende til at få lavet, da hun var ganske ung. Linse er stadig fan af Geggos bryster, men Geggo har ikke købt billet til fanklubben.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald viser ny ‘Vild med dans’-vært frem

- Der er sindssygt mange ting, som jeg fortryder, jeg har fået lavet. Mine tatoveringer, som jeg er ved at få fjernet alle sammen, mine bryster - jeg skulle aldrig have fået dem lavet. Jeg ved ikke, hvad der er gået igennem mit hoved. Men jeg er landet et bedre sted, hvor jeg hviler meget mere i mig selv, fortæller Geggo.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører: Så meget tjener jeg på porno

- Jeg er jo ikke dybt ulykkelig over mine bryster, faktisk hvis jeg skal være helt ærlig, så kunne mine bryster ikke rage mig mindre. Jeg ved ikke, om det er fordi, jeg er blevet mor, og der har hængt børn i dem i mange år, så jeg tror også, mine bryster er så ligegyldige. Jeg tror, Cengiz går meget mere op i mine bryster end jeg gør.

Vil have implantaterne ud

Hun slår dog fast, at hun aldrig ville få lavet nye bryster bare for at gøre Cengiz glad, men hun afviser ikke, at hun kunne finde på at lægge sig under kniven igen.

- Jeg kan bare godt lide små naturlige bryster, jeg synes de er flotte, lyder det fra Geggo, hvortil Cengiz svarer:

LÆS OGSÅ: Reality-babe er gået fra kæresten: Hans egen skyld

- Så du vil have taget dine implantater ud?

- Ja, tage dem ud, få et lille løft, forklarer Geggo, mens Cengiz flækker af grin.

- Haha, der skal et stort løft til, hvis du vil have dem ud. Det skal der sgu, du har ammet i fem år, lyder den hårde dom, hvortil Geggo understreger, at han lever sit liv farligt.

LÆS OGSÅ: Cecilie Haugaard afslører stort skridt

Se det sjove og ærlige klip øverst i artiklen, og se hele afsnittet kl. 20.00 på TV3 og på Viaplay.