Frederik vinder ’Paradise Reunion’

Som den eneste har Frederik Lilja ikke bare vundet Paradise Hotel én men hele to gange, og det er fedt, at være den eneste, der har gjort det, fortæller han.

Efter en intens finale kunne Frederik Lilja bryde ud i jubel, da han vandt titlen som den ultimative Paradiso.

Han har udmærket sig som en stærk spiller, og efter aftenens sejr, så kan han også bryste sig af at være den første Paradise-deltager, der har vundet to gange, og det er bestemt ikke et tilfælde, påpeger han med et smil på læben.

- Det er så dejligt at vinde for anden gang, det viser, at jeg gør et eller andet rigtigt, og så er det fedt at være den eneste, der har gjort det, siger Frederik til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Sidste gang kom jeg ind i et spil, hvor der ikke rigtig var plads til at folde sig ud. De så mig som klovnen, og jeg holdt mig tilbage i den første sæson. Den her gang har jeg kunnet folde mig mere ud og vise Danmark, at jeg ikke bare er en klovn.

Hvor er den gamle Frederik?

Frederik løb atter med sejren, og er glad for, at han fik lov til at vise lidt mere af sig selv. (Foto: Andreas Kaae)
Frederik løb atter med sejren, og er glad for, at han fik lov til at vise lidt mere af sig selv. (Foto: Andreas Kaae)

Den anderledes og mere seriøse rolle, som Frederik har spillet i ’Paradise Hotel Reunion’, kom måske bag på seerne – det gjorde den i hvert fald på produktionen, fortæller han.

- Det kom bag på produktionen nogle gange, og så spurgte de ’Hvor er den gamle Frederik?’. Men jeg holdt mig tilbage i første sæson, det her er den rigtige Frederik, og det er jeg glad for, at jeg har fået lov til at vise, forklarer han.

Reunion sejren er fedest

Netop fordi Frederik kunne spille mere som sig selv, så er han også gladere for reunion sejren, end han er for sin sejr i sæson 5, hvor han endte med at dele pengene med Line Sofie.

- Reunion sejren er federe end den anden. Folk vil nok også sige, at jeg har fortjent

Frederik nappede både sejren og pengene. (Foto: TV3)
Frederik nappede både sejren og pengene. (Foto: TV3)

reunion sejren mere, fordi jeg har spillet spillet mere. Jeg har tilpasset mit spil og har valgt den rigtige måde at spillet på hver gang, siger han og fortsætter:

- Det viser bare, at det med at spille loyalt og med hjertet og hvad de ellers siger af pis, det er ikke det vigtigste. Det vigtige er at kunne tilpasse sig situationen og at kunne tilpasse sit spil efter den, fastslår Frederik, som altså er vinderen af ’Paradise Hotel Reunion.

Vi ønsker Frederik STORT tillykke med sejren.

Men følg med her på siden, for vi har masser af god lir fra finalefesten, som opdateres løbende...