Fie Laursen: Jeg er uærlig og pengegrådig

Fie Laursen indrømmer nu, at hun har skabt en fiktiv person, hvor kun halvdelen er sandhed. Men nu skal det være slut.

I en ny video på sin Youtube-kanal bryder Fie Laursen grædende sammen og afslører, at det hun er halvdelen af alle de ting, hun blogger og fortæller om på sine Youtube-kanaler, der er sandheden. Resten er overdramatiseret i en jagt på rigdom og berømmelse.

- Nu har jeg masser af penge, og jeg har venner. Jeg har alt det, jeg drømte om at få, men jeg har smadret alt andet. Jeg føler kun, at jeg halvdelen af tiden er mig selv, fortæller hun grædende i videoen, som kan ses nederst i artiklen.

Fie Laursen er ellers kendt for at være ærlig og blogge om sit liv, men nu afslører hun altså, at ærligheden hænger i en tynd tråd, og mange af de ting, hun gør og siger, er kun for at leve op til det brand, hun har skabt. I weekenden fik hun dog nok og besluttede sig for at gøre op med den "Fie Laursen", folk kender.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Kian afslører crush på Fie Laursen

Jeg har selv gravet min grav

Det hele startede for fem år siden, da hun kom frem som mobbeoffer, og den del af Fies historie er hundrede procent sandhed, fastslår hun. Men hun tror, at netop hendes baggrund som den lille pige, der blev mobbet, er årsagen til hendes jagt på penge og berømmelse, fordi hun troede, at det ville føre til venner.

- Jeg har det rigtig dårligt med rigtig mange ting, der står rundt omkring på internettet. Jeg hader at læse de her ting om mig selv, for det er ikke mig, siger hun i videoen og fortsætter:

- Jeg har selv gravet min grav, og det ved jeg også godt, og jeg ved ikke, om jeg nogensinde kommer op af den grav, for jeg har smidt mig selv så fucking langt ned på grund af penge.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen. Jeg drømmer om at deltage i Melodi Grand Prix

Jeg kan ikke mere

Videoen er filmet i slutningen af marts 2016, men den 19-årige blogger lagde den først op på sin Youtube-kanal i weekenden.

- Jeg har kørt det her Fie Laursen så langt ud, at jeg ikke kan mere, og hvis den her video en dag bliver uploadet, så er det fordi, jeg ikke kan mere, fastslår hun

Fremover vil de ting, hun skriver om og siger være hundrede procent hende selv, fastslår hun i et blog-indlæg, hvor hun forklarer om det nye kapitel, hun nu tager hul på. Det var ikke en nem beslutning, og Fie vurderer, at den vil få store økonomiske konsekvenser, fordi hun vil få færre læsere og følgere. Og beslutningen har allerede kostet hende et tv-program, men det er hun parat til at leve med.

LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: Fie Laursen bliver skidt i hovedet

Det eneste jeg ikke har løjet omkring...

Omdrejningspunktet har hele tiden været penge, og den unge blogger er ikke i tvivl om, at hun er blevet blændet af drømmen om at blive millionær. Men nu skal det være slut, understreger hun.

- Jeg føler, at det eneste, jeg ikke har løjet med og ikke har oppustet til noget, det ikke var, det er, at jeg er blevet mobbet. Jeg er følsom, jeg har haft en hård fortid, ja, jeg har haft en spiseforstyrrelse. Jeg var meget meget forelsket i min ekskæreste, og projekt baby det var en realitet. Alt andet er bare bullshit, og det har ikke været det værd, lyder det i videoen.

Selvom det kunne lyde sådan, så fortyder Fie ikke, at hun har været med i forskellige tv-programmer og har blogget, men hun har fortrudt, at hun ikke har været sig selv og ikke føler, at hun er god nok, som hun er.

Noget tyder dog på, at folk meget hellere vil se den ærlige udgave af bloggeren. Videoen på Youtube er i skrivende stund blevet set godt og vel 250.000 gange, og 87 procent af tilkendegivelserne, hvor man kan angive, om man kan lide eller ikke kan lide videoen, er positive. Og videoen er allerede på tredjepladsen over mest sete videoer på hendes Youtube-kanal.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen i chok: Læge fandt knude i brystet

Se hele Fies video herunder:

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.