Fie lægger sig ud med endnu en paradiso

Fie beskylder Maja for at udnytte sine fans.

Man skulle tro, at bloggeren Fie Laursen har det som mål at stikke til så mange deltagere fra 'Paradise Hotel' som muligt. Hun har tidligere været i åben krig med Caroline, Simone og Philip, den tidligere paradiso Anna Due og nu lægger hun sig ud med Maja.

- Ej, hvor var det bare skide hyggeligt, at 'Paradise-Maja kom ned til mit meet up i Bog&idé og filmede alle mine fans, som det lige skulle ligne, de kom for at møde hende, skriver Fie til nedenstående billede, som er et screenshot af Majas Insta-story.

LÆS OGSÅ: Ny kæreste: Fie Laursen scorer YouTube-stjerne

 

Ej hvor var det bare skide hyggeligt at Paradise Maja kom ned til mit meet up i Bog & Ide og filmede alle mine fans, som det lige skulle ligne de kom for at møde hende ❤️ #elskerparadisoer #cringeconfirm #paradisoliv #flovt

Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den

Fie uddyber overfor Realityportalen.dk:

- Hun stod i det hjørne lige ved siden af mig. Hun stod der, så når fans havde stået i kø for billede med mig, så så de hende som det næste. Flere råbte, 'Maja tager billeder af os smølfies', det er det, min fangruppe kalder sig - så da jeg så hendes snap, grinte jeg sgu lidt.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Maja og Jonas: Sådan er vores forhold idag

Maja afviser dog, at hun har prøvet at få Fies fans til at ligne sine egne.

- Fie mener, at jeg tror, at hendes fans er mine fans, men sådan er det på ingen måder. Jeg var bare lidt hurtig på tasterne og tænkte mig nok bare ikke lige om, da jeg hurtigt lavede et opslag på Instagram, fortæller hun til Realityportalen.dk.

Paradisoen var taget til Fies bogsignering med en veninde og dennes lillesøster, som er stor fan af den populære blogger og forfatter. Maja fortæller, at de ankom en hel time før, Fie gik på, og mange af Fies fans, som også allerede var mødt op, fordrev derfor ventetiden med at tage selfies sammen med paradisoen.

- Det (at folk tager billeder med Maja, red.) står på i 30 minutter cirka. Da Fie så ankommer, går folk helt amok, og der er selvfølgelig ingen fokus på mig, hvilket jo heller aldrig var meningen. Jeg valgte at sige tak på Insta, fordi jeg var så overrasket og glad for, at der var så mange, som også godt kunne lide mig, men mit opslag blev hurtigt misforstået, og folk fik det vendt til, at jeg ville lade som om, Fies fans var mine fans, og jeg bare ville have opmærksomhed, forklarer Maja og afslutter:

- Sagen er bare den, at jeg kunne ikke være mere ligeglad med opmærksomhed, da jeg er et meget privat menneske og har endda taget afstand fra det, efter jeg er blevet "kendt".

Den forklaring giver Fie Laursen dog ikke meget for, da hun synes, at teksten på Majas billede giver indtryk af det modsatte.

- Hendes billede tekst er også så cringe (tåkrummende, red.). Altså, 'tak til alle der kom i Bog&idé' – som om hun holdt meet up, fortæller Fie.

LÆS OGSÅ: Chokerede realitystjerner: Her var vi, da vi hørte om Fie Laursens tand

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Maja afslører: Det fortryder jeg ved min deltagelse

LÆS OGSÅ: Revet ned fra hylderne: Fie Laursen jubler over stor bog-succes

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.