Falske reality-profiler hærger på Facebook

Det er ikke altid en dans på roser at være kendt. Flere af reality-stjernerne oplever ofte, at der florerer falske Facebook-profiler af dem, og i dag var ingen undtagelse.

Tidligere i dag poppede flere falske profiler op af flere de danske reality-stjerner. Både Amalie, Gustav og Irina lagde navn og billeder til falske profiler, som desuden ivrigt ansøgte deres reality-kollegaer om venskab.

Det er dog ikke første gang, at Irina Babenko opdager en falsk profil af sig selv.

- Jeg synes, det er mega irriterende med falske profiler. Men der er vel bare nogen, der synes, det er sjovt at prøve at være mig, forklarer en tydelig irriteret diva til Realityportalen.dk

Flere af de falske profiler bruger profilerne til at blive venner med andre reality-stjerner, for så at skrive til dem.

- De fleste af mine venner ved heldigvis godt, at jeg kun har én privat profil. I forbindelse med dagens falske profil, blev jeg gjort opmærksom på det af flere af mine reality-kollegaer, og vi anmeldte det efterfølgende, og kort tid efter var den slettet, siger Irina.

LÆS OGSÅ: Gustav forarger med sort dildo

"Sådan er det at være kendt"

Irina ved dog også godt, at falske profiler på Internettet kan være en af problemerne ved at være et kendt ansigt.

- Det er heldigvis et mindre problem, som kan rettes. Facebook sletter dem selv med tiden, eller også, så synes de mennesker, der opretter falske profiler, at det med tiden bliver kedeligt, når alle ved, at profilen er fake, siger hun og fortsætter:

-Der er mange, som ikke behandler os med respekt. Men det kan jeg ikke bruge min tid på, slutter divaen.

LÆS OGSÅ: Irina: Jeg er glad for at være hjemme

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.