Deltagere om 'Ex on the beach': Overvejede at tage hjem

Det ligner ellers den rene luksus, når deltagerne i 'Ex on the beach' tjekker ind i villa under sydens sol, men bag facaden gemmer sig en lidt anden virkelighed.

Det sidste afsnit af datingprogrammet 'Ex on the beach' løb over skærmen i går. Seerne nok har luret, at det ofte var en dramatisk affære for deltagerne at tjekke ind i den luksuriøse villa, men de færreste er måske klar over, at mange af deltagerne havde det decideret dårligt under optagelserne og kort efter de kom hjem.

LÆS OGSÅ: AC røg ud af ‘Bachelor’: Har fundet kærligheden i Thailand

Det fortæller en række tidligere 'Ex on the beach'-deltagere nu til Realityportalen.

Marco

- For mit vedkommende var det hårdt, fordi det er fremmede mennesker, du ikke nødvendigvis kan med. Dit følelsesregister danser op og ned hele tiden, og du kan ikke bare koble fra. Jeg havde allermest lyst til bare at ringe hjem til min mor, fortæller han og fortsætter:

- Jeg overvejede at tage hjem et par gange, men grundet samtaler med produktionen og Jeppe (Bøg Risager, red.)  blev jeg lidt længere, forklarer han og roser i sammen omgang produkionen for at holde øje med, at alle havde det godt.

LÆS OGSÅ: Chokeret deltager om det nye 'Paradise': Jeg føler mig snydt

Marco i 'Ex on the Beach 7'. (Foto: Krestine Havemann)
Marco i 'Ex on the Beach 7'. (Foto: Krestine Havemann)

Karoline

- Der var nogle gange, hvor jeg synes, det var utroligt hårdt at være i, da alting var i grupperinger. Så selve oplevelsen var ikke så hyggeligt, som jeg havde troet, det ville være og lignede fra de mange andre sæsoner - og der var desværre mange gange, hvor jeg tænkte, at jeg gerne vil hjem, siger hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Bro og Jasmin sammen igen

Karoline fra 'Ex on the beach' (Foto: Discovery Networks Danmark)
Karoline fra 'Ex on the beach' (Foto: Discovery Networks Danmark)

Ellen: 

-  Jeg følte mig ikke særlig godt taget i mod af de andre, da jeg kom, hvilket jo er en virkelig dårlig start på en oplevelse, der ellers skulle have været fed. Hele den her trælse fornemmelse jeg fik efter min ankomst, blev kun værre, da jeg så, hvor modbydelige folk af og til var mod hinanden og nogle af dem også mod mig.

- På den måde jeg så det, var tonen ofte meget hård, når der blev talt, hvilket kørte situationer og konflikter helt vildt op. Derudover var der en del bagtalen i krogene, og generelt følte jeg mig personligt nogle gange ikke særlig velkommen, også fordi jeg hurtigt blev stemplet overfor de andre som en nederen person.

LÆS OGSÅ: Gustav og kæresten i lykkerus: Udvider familien

Michelle

Til Realityportalen fortæller Michelle, at hun flere gange havde nogle seriøse nedture inde i villaen, men de er blevet klippet ud.

– Jeg brød sammen nogle gange, hvor jeg bare græd, og ellers blev jeg helt indelukket, fortæller den unge realitydeltager.

Inden Michelle tog afsted til Caribien, havde hun det ellers godt og boede i en lejlighed i Valby – Det lavede opholdet og nedturene om på.

– Da jeg kom hjem, gav tingene slet ikke mening. Jeg havde hverken job eller studie at bruge tid på. Så jeg endte med at føle mig en smule ensom, hvilket virkelig er uvant for mig, forklarer Michelle.

Derfor tog hun en drastisk beslutning.

– Jeg flyttede hjem til min familie i Faxe igen for at få noget stabilitet og tryghed tilbage i min hverdag, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Delte video af sin søn: Nu mærker hun konsekvensen

Michelle. (Foto: Krestine Havemann/Discovery)
Michelle. (Foto: Krestine Havemann/Discovery)

Til Realityportalen fortæller Esben Elborne der er kommunikations- og PR chef for Warner Bros. Discovery Danmark, at:

- Deltagernes trivsel er altid højeste prioritet under optagelser af Ex On The Beach. Derfor er der klare procedurer for håndtering af de medvirkende både før, under og efter optagelserne. Som organisation udøver vi altid en høj grad af omsorgspligt for medvirkende i vores programmer. Forud for ankomst i villaen modtager deltagerne grundige briefings fra produktionsselskabet. Derudover har vi tilknyttet en person fra Discovery, der undervejs har tæt kontakt med de medvirkende i forhold til at håndtere og navigere den pludseligt opståede enorme opmærksomhed, som de oplever. Ydermere er en psykolog tilknyttet, der både før og efter optagelserne taler med alle personer. Psykologen er derudover tilgængelig under hele sendeperioden i det omfang, deltagerne har brug for det.

LÆS OGSÅ: Anna taler ud om forholdet til Oliver