Daniel og Camilla: Det kan ikke vare for evigt

Reality-parret hader at undvære hinanden. Men lige nu kan det ikke være anderledes.

Daniel og Camillas følelser for hinanden opstod hurtigt, og følelserne var helt ligeglade med, at der er over 250 kilometer imellem dem.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Nicklaes gør det forbi

Lige nu har coronakrisen gjort, at parret har mulighed for at tilbringe en masse tid sammen, og selvom 'Paradise'-hunken sætter pris på tiden med sin kæreste, så er det svært at lukke øjnene for, at det jo ikke varer for evigt.

Daniel og Camilla bor i henholdsvis Horsens og Værløse, og umiddelbart er ingen af dem flytbare.

LÆS OGSÅ: SE HER: Lummer stemning og ødelagt seng på ‘Paradise’

- Hvad fremtiden bringer er endnu uvist. Jeg er i Jylland og har ikke lyst til at flytte til Sjælland. Hun har søn, hvilket gør, at hun heller ikke bare kan flytte. Det er en udfordring, slår Daniel fast overfor Realityportalen.

- Ærlig snak, så tænker jeg rigtig meget over afstanden.  Jeg er ikke vant til at tage stilling til et andet menneske, så derfor er det en tilvænningssag for mig. Jeg prøver at se positivt på det hele. Men jeg lider, når jeg sidder for mig selv flere hundrede kilometer væk fra hende, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Før ‘Ex on the Beach’-Mark rejste: Her er det sidste, min bror skrev til mig

Lige nu overlever vi

Sådan har 'Ex on the Beach'-stjernen Camilla det også, men hun har desværre ikke et svar på, hvordan de kan undgå at skulle savne hinanden. Hun kan nemlig ikke flytte sin søn væk fra sin far.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe i coronakarantæne

- Det er så hårdt, at der skal gå en uge imellem, at vi ser hinanden igen. Men lige nu, så overlever vi, at afstanden er så stor. Vi har erkendt, at det ikke kan blive ved sådan her for evigt, men lige nu fungerer det, siger Camilla til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Realitybaby gravid: Nu er kønnet afsløret

Grundet coronakrisen har hverken Daniel eller Camilla en arbejdsplads, hvor de skal møde ind. Derfor er de sammen hele ugen hveranden uge, som er når Camilla har en barnefri uge. Så er parret enten i Horsens eller Værløse, hvilket de, som det ser ud nu, kan nyde frem til den 11 maj.

- Hvordan det bliver, når hverdagen og arbejdet begynder igen er ikke til at sige, siger Camilla.