‘Årgang 20’-par glæder sig: Nu vil vi giftes

Lena og Mads Gram Thomsen har været forlovet siden 2016, og nu skal bryllupsklokkerne endelig lyde.

Der står allerede Gram Thomsen på postkassen hjemme hos 'Årgang 20'-familien fra Stevning, der består af friskolelærer Lena, 28, formandsaspirant Mads, 27, og deres to sønner, seksårige Malthe og etårige Asmus. Men brylluppet, der skal forene parrets efternavne, har de stadig til gode.

– Vi har været forlovede siden juli 2016, og vi havde egentligt planlagt at holde bryllup i 2020. Det blev aflyst, men nu er vi endelig begyndt at planlægge bryllup igen, afslører Mads, da HER&NU besøger parret.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lena og Mads fortæller om deres liv og 'Årgang 20'... 

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-familie lykkelig: Overvandt sygdommen

Datoen for den store dag er dog ikke fastlagt.

– Vi når ikke at blive gift i 2022, så det bliver i 2023, men mere vil vi ikke sige endnu, slår Mads fast.

LÆS OGSÅ: Jenna Bagge og Albert Rosin tager stort skridt i forholdet

Inden bryllupsklokkerne skal klinge, vil den sønderjyske familie bruge tiden på at falde til ro i deres nye omgivelser. I 2021 flyttede de fra deres hjem i Mjels og ind i et nyt og tre gange så stort hus i Stevning – stadig på hjemmebane på øen Als. Derudover har de begge fået nye jobs.

– 2022 kommer til at handle om at få noget arbejdserfaring, noget ro og få hele basen i orden. Vi har fået nyt hus, Lena er stadig relativt ny i sit job, og jeg har også lige fået et helt nyt job igen, forklarer Mads.

LÆS OGSÅ: Malte Ebert må ændre planer: Lagt ned af sygdom

I 2020 valgte Mads at stoppe som selvstændig anlægsgartner, da han manglede tid med familien. I stedet fik han arbejde som gravemester hos virksomheden, Arkil, men den titel har han også lagt på hylden nu.

– Jeg har været gravefører det sidste år, men det blev for ensformigt. Jeg er stadig i samme firma, men jeg er i gang med en mellemlederuddannelse nu. Jeg manglede mere ansvar og mere variation i hverdagen, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Afslører utroskab og familieforøgelse

Man kan følge med i både bryllupsplaner, flytning og arbejdsliv i anden sæson af dokumentarserien ”Årgang 20”, som netop har haft sæsonpremiere på TV 2.