Anna og Oliver: Vi er ikke et af de realitypar, der kun holder et år

'Paradise'-parret kommenterer på bruddet mellem Amanda og Nicklaes fra 'Ex on the Beach'. De mener ikke, at det nogensinde vil ende sådan for dem.

Luften er generelt fuld af romantik, amoriner og lummer stemning i realityverdenen, og til højre og venstre ser man nyforelskede realitystjerner, som slår pjalterne sammen. Desværre holder lykken ikke altid længe, hvilket vi senest måtte sande med det hjerteknusende brud mellem 'Ex on the Beach'-turdelduerne Nicklaes Olsen og Amanda Mogensen. Men spørger man Anna Seneca og Oliver Erngart fra dette års 'Paradise Hotel', er der ingen chance for, at det vil ske for dem.

Under Realityportalens Q&A med Anna og Oliver lød et spørgsmål, hvordan parret forholdt sig til bruddet mellem Amanda og Nicklaes, og om de frygtede, at det samme ville hænde dem. Hertil svarede parret selvsikkert, at det slet ikke var en mulighed.

LÆS OGSÅ: Bro afviser langvarigt rygte

- Det kommer ikke til at ske. Det er ikke en mulighed. Det er ikke sådan, som folk skriver, at vi er et af de realitypar, som bare holder et år og går fra hinanden. Vi er gode til at give hinanden plads, lige tage en chill pill og så tale om tingene bagefter, lyder det fra det blonde muskelbundt, som bekræftes af sin kæreste:

- Ja, jeg tror bare, vi har bare fundet os godt til rette. Og så lader vi os ikke påvirke. Det skal lige siges, at jeg jo ikke ved, om Amanda og Nicklaes har ladet sig påvirke af alt, der nu følger med, når man er et offentligt ansigt, men det synes jeg nu ikke, at vi gør. Så nej, det frygter vi ikke, bekræfter Anna med et smil, der går op over begge ører.

LÆS OGSÅ: Dagen før premieren: 'Paradise'-babe ville ikke være med alligevel

Støtter op om Amanda og Nicklaes

Anna og Oliver ønsker ikke kommentere alt for meget på deltaljerne i Amanda og Nicklaes' brud, men de vil gerne understrege, at de nok skal være der for dem.

- Det er jo en privat sag mellem Amanda og Nicklaes, så vi vil ikke blande os overhovedet, men vi har skrevet med dem begge to, og selvfølgelig skal vi nok være der for dem, så meget som vi kan, fortæller Oliver.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Vidste du det? Tyrens skjulte talent

Det er mest Oliver, der har talt med Nicklaes, mens begge parter har talt med Amanda. Af den grund gør det også ekstra ondt på Anna at overvære Amanda gennemgå den hjertesorg, hun har følt, siden Nicklaes forlod hende.

- Jeg bliver jo helt knust af at se, at Amanda er så ulykkelig. Altså jeg kan godt sætte mig ind i, at det er pisse hårdt, lyder det fra den mørkhårede fitnessbabe.

De to realitypar havde tidligere aftalt at tage på dobbeltdate i BonBon-Land, men det må blive uden 'Ex on the Beach'-stjernerne.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila raser over haters: Det er ikke alt, I ser

LÆS OGSÅ: WHAT! Nicklas Bendtner gemmer på en hemmelighed i skabet