AFSLØRING: Michala Kjær dater 'Paradise'-hunk

Den smukke rigmandsdatter har eftersigende fundet kærligheden i en meget populær paradiso.

Millionærarvingen Michala Kjær, der er datter af Janni Spies og Christian Kjær, er tilsyneladende ved at komme sig oven på bruddet fra den italienske model Thiago Macedo. HER&NU kan afsløre, at jetsetteren i stedet har kastet sin kærlighed på 'Paradis Hotel'-deltageren Patrick Brylov.

De to har set en hel del til hinanden på det seneste, men ifølge HER&NUs oplysninger er de endnu ikke begyndt at kalde hinanden for kærester. Indtil videre dater de bare, bekræfter en kilde tæt på parret.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for 'Paradise'-Patrick

Patrick, som han så ud, da han medvirkede i 'Paradise Hotel'.(Foto: TV3)
Patrick, som han så ud, da han medvirkede i 'Paradise Hotel'.(Foto: TV3)

Selv har Michala og Patrick indtil videre ikke lyst til at kommentere den spirende romance. Ifølge Michala Kjærs PR-agent, Signe Sehested Lund, har Michala Kjær ingen kommentarer.

Det er ikke længe siden, at Patrick Brylov kunne fortælle, at han var forelsket i den 22-årige lærerstuderende Nadja Melsing. Tidligere i år fortalte han, at han ikke var single længere, og i juni måned afslørede han så, at det var Nadja, der havde taget pladsen i hans hjerte.

- Vi mødte hinanden i slutningen af sidste år i fitnesscenteret. Vi har kendt hinanden i små seks måneder nu, og vi har været kærester i et par måneder, fortalte han i juni måned.

LÆS OGSÅ: Mikkel Skelskov politianmelder Amalie: Hun lyver!

Kun en måned senere var det slut.

- Det fungerede desværre ikke. Vi er hverken uvenner eller hader hinanden, men derfor er det stadig en hård ting at gå igennem. Det vigtigste er, at vi begge forhåbentlig kommer ud på den anden side og er glade, lød det, da forholdet pludselig var slut.

Nu har han atter fundet glæden – denne gang med Michala Kjær fra den stenrige del af Nordsjælland.

I begyndelsen af 2017 kunne HER&NU afsløre, at Michala ikke længere datede den italienske fotomodel. Siden da har der ikke været forlydende om, at Michala atter havde fundet kærligheden. Men nu fletter hun fingre med Patrick Brylov uden en kærestetitel.

Checkmate? @styleaddict

Et opslag delt af M | K (@michalakj) den 9. Sep 2017 kl. 6:03 PDT

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Patrick indrømmer: Jeg vil gerne have mange børn

Smil for fanden !? bare ikke lige så bøvet som mig ?? #fuckkræft#smilmedøjneneistedet

Et opslag delt af Patrick Brylov (@patrickbrylov) den 13. Nov 2017 kl. 11:02 PST

LÆS OGSÅ: CHOK: Så tynd er Michala Kjær

LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: Peter bliver aldrig ‘the one’