Afsløring: Derfor holdt Ellen og Oliver forholdet hemmeligt

I et halvt år har Ellen og Oliver holdt deres forhold hemmeligt, og det er der en god grund til.

I går rullede det sidste afsnit af 'Ex on the Beach' sæson syv over skærmen, og i den anledning valgte Oliver Kalika og Ellen Barker at springe ud som kærester.

LÆS OGSÅ: Christiane efter stort tab: Totalt kampklar

Forholdet er dog ikke helt nyt. Som man allerede kunne se i sidste afsnit, ville Oliver gå efter Ellen, når han kom hjem, selvom han både havde været sammen med Lærke og forsøgt sig på Milla, efter Ellen røg ud. Som sagt så gjort, og heldigvis stod Ellen klar med åbne arme.

- Lærke og jeg var begge indforståede med, at der ikke var mere i det, end det der nu var i villaen. Så snart Lærke røg hjem, var der ingen tvivl om, at savnet til Ellen var noget helt andet. Lærke og jeg hyggede os i villaen, selvom ting ser meget seriøst ud, så er det altså bare ligesom en lille sommerflirt, man altid fandt sig på ferier, intet mere intet mindre, fortæller Oliver og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Landmand Ole skilt fra Gitte: Savnede swingerklubben

- Jeg har næsten aldrig været i tvivl om, at jeg skulle være sammen med Ellen. Der er også sket ting i programmet, jeg ikke kan udtale mig om, som man ikke ser, hvilket gør, at det nu ser lidt sjovt ud på tv. Men Ellen har altid været den, jeg ville, og jeg fortalte hende, hvad jeg lavede i villaen, da jeg kom hjem. Det skulle vi selvfølgelig lige over, men vi begge havde hygget os i mellemtiden, hvilket var ganske fint, for det fik os bare til at indse, hvor meget vi egentlig bare gerne vil hinanden. Og se os nu, vi har aldrig haft det bedre.

Selvom Oliver havde været lidt omkring, efter Ellen røg ud af programmet, så var det ikke en hård kamp at få hendes tilgivelse.

LÆS OGSÅ: Ærlige ‘Paradise’-Sarah: Jeg blev tæsket af min mor

- Jeg tror, at grunden til at jeg kunne tilgive Oliver var, at jeg jo sagde til ham, inden jeg røg ud, at han skulle blive ved med at hygge sig og gøre, hvad han ville. Derfor føler jeg ikke, at jeg på nogen måder har kunnet forlange, at han holdte sig tilbage, selvom det selvfølgelig er hårdt for mig at se på, fortæller Ellen.

Hvorfor skjule forholdet?

Optagelserne til programmet fandt sted  inden jul sidste år, og Ellen og Oliver har altså været sammen i godt og vel et halvt år. Spørgsmålet er dog, hvorfor de først har  offentliggjort deres forhold nu?

LÆS OGSÅ: Blev kendt som ‘Dumme-Pernille’: Nu er hun jurist

- Vi tænkte, det ville ødelægge spændingen i programmet lidt, hvis vi kom ud med det tidligere. Og så har det også været rart bare at være os, uden folk nødvendigvis vidste, vi var sammen. Dog er det også rart at komme ud med nu. Jeg er jo stolt over hende, fortæller Oliver, og Ellen supplerer:

- Det er mega rart endelig at kunne fortælle, at vi er sammen! Vi tilbringer jo næsten alt tid sammen, så det er rart ikke længere at skulle tænke over, hvad man lægger op, og om man kan se, vi har været sammen.

LÆS OGSÅ: Legendarisk paradiso afslører graviditet