Anna og Oliver (Foto: Janus Nielsen).
Anna og Oliver (Foto: Janus Nielsen).

Ærlig paradiso: Jeg ville egentlig ikke være med i 'Paradise'

Den nyeste deltager havde faktisk aldrig troet, han skulle være en paradiso.

I dagens afsnit af 'Paradise Hotel' kunne en spændt Oliver Enrgart - som vi kender fra et andet TV3-program, nemlig 'Love Island' - indtage hotellets luksuriøse rammer.

- Det var super fedt endelig at være på hotellet! Jeg følte, de alle sammen tog sygt godt imod mig, forklarer Oliver til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Kæmpe drama mellem paradisoer: Mobning og storhedsvanvid

Særligt Anna, der senere går hen og bliver Olivers kæreste, gav ham en ekstra varm velkomst.

- Hahaha, ja, Anna og Silke var pænt game fra start af, så kunne godt regne ud, at de stod i en presset situation, men det var jo ganske fint, da de begge er nogle super søde og flotte piger. Så alt i alt super god start for mig, fortæller Oliver videre.

LÆS OGSÅ: Silas Holst og Nicolai flytter sammen

Har sagt nej flere gange

Men den lyshårede sjællænder havde faktisk aldrig tænkt sig, at han skulle være med i 'Paradise'. Sådan fortæller han i dagens omgang 'Juicy News', hvor vært Signe Kragh spørger, hvordan det er at være med.

- Jeg har faktisk sagt nej til at deltage i 'Paradise' flere gange. Jeg har jo været på den røde løber i forbindelse med 'Love Island' et par gange, og dér blev jeg spurgt flere gange, hvor jeg altid sagde, at det skulle jeg altså ikke være med i. Så det er egentlig lidt sjovt, at jeg alligevel skal være med nu.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Teitur har scoret gammel paradiso

Og selvom Oliver gentagne gange har takket nej til at muntre sig med andre friske paradisoer i Mexico, så er der en grund til, at han sagde ja denne gang:

- Mit liv var gået lidt i stå. Jeg hyggede mig i børnehaven (Oliver har længe arbejdet som pædagogmedhjælper, red.), men jeg tænkte, at der skulle ske noget nyt, og jeg skulle have nogle flere oplevelser med i bagagen. Så hvorfor ikke få det på 'Paradise'?

LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer

Oliver fortæller også, at entreen på 'Paradise' var langt mere nervepirrende end i 'Love Island', fordi han ikke var en del af startcastet denne gang.

- Jeg er pisse nervøs og spændt, for jeg kan høre, de andre sidder og hygger sig ved morgenbordet, fortæller Oliver og indrømmer, at han havde håbet, den bare overkrop ville bære frugt hos det modsatte køn.

LÆS OGSÅ: UPS: Paradiso bestikker kæreste efter at have været sammen med en anden

Se klippet fra 'Juicy News' herunder: