2023.3.29 Jesper Vestmark intw. Deltager i Alene i Vildmarken
2023.3.29 Jesper Vestmark intw. Deltager i Alene i Vildmarken

'Vildmarken'-Jesper åbner op om kærligheden til Lotus Turéll

For Jesper Westmark er kærligheden med Lotus Turèll noget helt særligt.

I aftenens episode af 'Alene i vildmarken' kom vi lidt tættere på 52-årige Jesper Westmark, der åbnede op om den kærlighed, som han deler med sin kæreste, Lotus Turèll, 43.

LÆS OGSÅ: Aldrig sket før: Sidneys familie taler ud i ny dokumentar

Artiklen fortsætter under videoen...

Jesper og Lotus' historie startede egentlig i arbejdsregi, men parret fik hurtigt øjnene op for, at de to kunne blive mere end kollegaer.

- Lotus og jeg blev koblet sammen på bogprojektet ’Vi er magiske’. Hun er fantastisk til at skrive, hun har jo arvet noget fra sin far. Lige pludselig, så sad vi ret tæt. Så blev det mere tæt og mere tæt, og så lagde vi lige pludselig bogen væk, fortæller Jesper til HER&NU/Realityportalen.

Udover at være forfatter, foredragsholder og helbreds- og traumeterapeut, så er Lotus datter af forfatter Dan Turéll. Parret har en ødegård i Sverige, hvor de blandt andet holder foredrag og en lang række retreats med fokus på sindet og kærligheden.

LÆS OGSÅ: Svinet til af internetkrigere: Nu sender Silas Holst vild stikpille tilbage

Mange sandheder

I hans åndelighed tror Jesper blandt andet på reinkarnationen. Dengang han mødte Lotus i 2021, da var han heller ikke i tvivl om, at det ikke var deres første møde.

- Det var meget genkendelsen af en sjæl, som jeg har kendt før. Der var virkelig en sammenhørighed, som var meget tydelig.

- Der er samhørighed. Der er noget, der giver plads til hinanden. Der er noget, der rummer hinanden, og noget, der godt vil lytte på hinanden. Der er noget, der er klar over, at der er mange sandheder. Og så er der en commitment et sted og ærlighed. Så vi har en meget stabil måde at være sammen med et andet menneske på.

LÆS OGSÅ: Store stjerner optræder til ‘X Factor’-finalen

Åndelighed og spiritualitet er naturligvis noget, der fylder en del for parret, og det er derfor vigtigt, at de hver har deres forståelse for, hvordan de vælger at være åndelige.

- Det er jo noget med, at vi hver især skal finde vores måde at gøre det på. Men hun har stor respekt for min måde at være åndelig på, fordi hun gør det også selv. Så hun er selv inde i det, og kan tappe ind i den energi også selv.

LÆS OGSÅ: Petra Nagel venter barn nummer 3