Tessa om 'Paradise Hotel'-hit: Sådan blev sangen til

Sangen blev meget bedre, end stjernen havde forventet.

For en uge siden udkom Tessa med en noget overraskende sang. Hun har nemlig lavet en ny version af Sukkerchoks sang "Hvor som helst, når som helst", der var titelsang for sæson fem af 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Efter fængslet: Teitur i vild forvandling

Nu fortæller den kvindelige rapper, hvordan sangen blev til, og hun afslører, at hun længe har været vild med popgruppen.

- Det kom bare af, at jeg var helt vild med Sukkerchok-sangen. Jeg er egentlig vild med masser af deres sange og dem generelt. Hver gang vi er på tur, så kan jeg godt lide at sætte den på, og jeg får en optursfølelse af det, forklarede Tessa, da Realityportalen/HER&NU mødte hende på den røde løber til premiere på 'NATASJA', og fortsatte:

- Det var sådan en følelse af, "hvorfor ikke?", og så gjorde vi det bare, og det blev bedre end jeg overhovedet havde turde forvente, at det kunne blive.

At få sangen bragt til live igen af Tessas ikoniske stemme krævede dog, at det blev godkendt af producenterne af popbaskeren først.

- Man spørger om lov af sangskriverne og producerne, og det var heldigvis et sødt "ja", jeg fik der. Men jeg havde da heller ikke forventet andet, afsluttede Tessa med et stort smil.

LÆS OGSÅ: Romantisk ferie: Rikke Gøransson viser kæresten frem

Du kan selv høre sangen herunder: