WOW: Tessa indtager ikonisk DR-program

Det viser sig, at Tessa har talent for jobbet som mægler i 'Hammerslag'.

Det var nok de færreste, der havde gættet, at den hardcore rapper, der tidligere på året satte Blachman på plads med sin ikoniske rap, hvor han blev kaldt grisebasse, er kæmpe fan af 'Hammerslag'. Men det er hun, og nu er en drøm gået i opfyldelse. I sidste uge var hun nemlig med på optagelserne til DR-programmet.

LÆS OGSÅ: Chok-exit i ‘Vild med dans’: Ufrivilligt farvel

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan se Pitzner-søstrene støtte deres mor i 'Vild med dans'.

Det afslørede tv-mægleren Kristine Virén på sin Instagram.

- Søde, skønne, seje Tessa, hvor var det fedt, du kom forbi 'Hammerslag' i dag. Vi fik hygget med hele holdet, set med fra teknikervogn, sludret og grinet. Var med til prisafsløring - og må jeg liiiige tilføje, Tessa slog begge hold i bedste bud. Jeg ringer til dig, hvis Lyng ikke kan. Det kan godt være, du er fan af hammerslag, jeg er megafan af dig, skriver hun til et opslag, hvor man kan se Virén og Tessa sammen.

LÆS OGSÅ: Surprise ved Silas’ bryllup: Se hvem der kom

Her er Tessas bud i 'Hammerslag'

På DR1s Instagramprofil har de nu delt en video af Tessa i 'Hammerslag'. Her er det tydeligt, hvor glad Tessa er for 'Hammerslag', da hun jubler over at få lov til at holde den ikoniske tavle, og da hun krammer Virén inden budafgivelse.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Isabellas vilde nat: I byen med far

- Det er pænt, virkelig flot køkken, det ligger sindssygt. Pisse ærgerligt med soveværelset ud til den store vej, fastslår Tessa, som ender med at byde 6.695.000 for

LÆS OGSÅ: Afsløring: Nicklaes var utro med ‘Paradise’-babe 

Flere af seerne vil gerne vide, om Tessa kommer med i et afsnit af programmet, og det svarer Virén på på sin profil. Her skriver hun, at Tessa ikke er med i selve afsnittet, men at hun håber på, der kommer et klip ud fra optagelserne på de sociale medier. DR har altså taget hende på ordet og nu udgivet klippet.

Se både Viréns opslag og videoen fra DR herunder.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by DR1 (@dr1tv)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Kristine Viren (@kristineviren)