Tessa sviner Blachman: Han er en gammel gris

Hvis det stod til den danske dronning af rap, burde Blachman ikke have nogle deltagere under 40 år i dette års 'X Factor'.

I April 2021 vandt 'X Factor'-dommerne Thomas Blachman og Martin Jensen en Zulu Award for 'årets par'. Under takketalen fik Thomas Blachman slået fast, at han havde stiv pik og udnævnt sig selv til den største tv-legende.

Derudover fik han også sendt en ret kontroversiel opfordring til rapperen Tessa.

- Tessa, jeg står i telefonbogen - kom og knald mig, min elskede, sagde han.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Martin Jensen fortæller om dette år 'X Factor'... 

LÆS OGSÅ: Kendt tv-vært står frem: Det fortryder jeg

Udtalelsen fik en del opmærksomhed, men Tessa lod den dengang passere let og elegant. Men nu får Blachman igen af en lidt anden skuffe.

- 'X Factor'-reklame på min skærm, den mindede mig om et awardshow, hvor en dum, stiv, gammel realitystjerne sagde lort, som jeg ik ku' responderer på, rapper Tessa i en video på Instagram.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Og det er bare starten på en lang rap med krigeriske gloser. I rappen bliver Blachman blandt andet kaldt en gammel grisebasse, en boomer og hun slår fast, at hans udtalese er et bevis på, at der stadig er lang vej i 'Metoo'-debatten.

- Det er ikke fordi, at du ramte mig, men det viser, at det er hult, når vi snakker om metoo. Det viser, at der stadig er lang vej, rapper hun.

Blachman har tidligere undskyldt sin opførsel overfor Ekstrabladet, men ifølge Tessa, har hun ikke modtaget en personlig undskyldning.

LÆS OGSÅ: Elvira i dyb sorg: Hvil i fred, min engel

Hør hele rappen herunder:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Tessa (@tessa_okay)