Efter Blachman-sviner: Får opbakning af Sofie Linde

Støtten strømmer ind til rapperen Tessa, som er gået i kødet på Blachman.

Det er nok næppe gået nogen menneskers næse forbi, at rapperen Tessa tidligere på ugen gav Thomas Blachman en længe ventet svar på tiltale, efter han ved sidste års Zulu Awards slog fast, at han havde stiv pik og kvitterede med at opfordre Tessa til at finde ham i telefonbogen og komme og knalde ham.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende update på sit forhold til Mikkel.

Tirsdag var Tessa så klar med et svar, som hun havde lagt på beat, og her lagde hun ikke fingrene imellem. Her kaldte hun Blachman en grissebasse, som ikke burde have 'X Factor'-deltagere under 40 år. Hun slog desuden fast, at hun aldrig har modtaget den undskyldning, som Blachman fastholder, at han har givet hende.

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

Tessas rap er mildest talt gået viralt og er blevet delt af både Helle Thorning-Schmidt, Dansk Kvindesamfund, Lukas Graham, Gunnvør Dalsgaard, Nynne Larsen og mange flere. I kommentarsporet har mere end 2000 følgere rost Tessas respons til Blachman, som de fleste kalder legendarisk.

Blandt kommentarerne finder man også nogle af Blachmans kollegaer fra 'X Factor', idet både Martin Jensen, som er nævnt i rappen, og Sofie Linde har kommenteret, og der er ingen tvivl om, at Sofie Linde bakker Tessa op. 'X Factor'-værten har kvitteret med tre hjerter og har også bakket Tessa op i sin egen Instastory.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

Se hele komentarsporet og opbakningen herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Tessa (@tessa_okay)