Tessa slutter fred: Har talt med Blachman

Tessa skulle overrække aftenens sidste pris til Zulu Awards 2022, men inden hun afslørede vinderen, valgte sangerinden at tale om elefanten i rummet.

I en opsigtsvækkende takketale til Zulu Awards anno 2021, inviterede Thomas Blachman rapstjernen Tessa til komme hjem og knalde.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Linda P fortæller om at være mor på den røde løber til Zulu Awards 2022.... 

Efterfølgende haglede det med kritik ned over X-Factor-dommeren, som siden har beklaget sin opførsel overfor TV 2 og derudover skrevet undskyld i en besked til Tessa på Instagram .

Men hvis han troede, at det ville få episoden til at gå i glemmebogen, måtte han tro om. 24-årige Tessa modtog aldrig beskeden, og 8 måneder senere tog hun bladet for munden i en halvandet minut lang rap på Instagram.

- Jeg læste, du havde givet mig en undskyldning på EB og på B.T., hvornår skete det, og hvem sendte du det til, jeg har i hvert fald ikke set det, lød det fra Tessa, som derudover omtalte Blachman som en ”dum, stiv, gammel realitystjerne”.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-dommer dybt berørt: Hun er et meget specielt menneske

Men nu har Tessa endelig fået en ordenligt undskyldning. Det afslørede hun torsdag aften under optagelserne til Zulu Awards 2022, hvor hun fortalte, at hun og Blachman har fået talt ud.

-  For lige at få det ud af verden. Vi har talt sammen, han har givet mig en rigtig undskyldning, og den har jeg taget imod, sagde hun, hvorefter der opstod en stor jubel i K. B. Hallen.

LÆS OGSÅ: Tv-vært ude med eksmanden: Jeg vil sende et vigtigt signal

Tessa pointerede derefter, at hendes modangreb mod Blachman handlede om noget større.

- Sagen handler om at kunne udtrykke sig frit uden at blive shamet. Hvis folk ikke kan respektere det, skal de bare holde deres fucking kæft, slog hun fast.