Se traileren: Her er premieredatoen på ny 'Den som dræber'-sæson

Du skal ikke vente længe på helt nye afsnit af den populære krimiserie.

Der var sidste år gode nyheder til fans af TV 2-serien 'Den som dræber', der trak mere end en million seere til sig hver uge, da TV 2 sendte den første og indtil nu eneste sæson af serien, som blev rundet af med en biograffilm i 2012. Seriens første sæson blev især taget godt imod i udlandet, men TV 2 valgte alligevel ikke at forlænge serien, der dog nu får nyt liv.

Efter syv års pause er Viaplay nemlig klar med helt nye afsnit, der får premiere på streamingtjenesten den 1. marts. Det oplyser Viaplay i en pressemeddelelse, hvor det også bliver afsløret, at sæsonen består af otte afsnit á 45 minutter.

LÆS OGSÅ: ØV! ‘Criminal Minds’ stopper, men …

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Dansk realityhunk skal være far igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor en 'Big Brother'-deltager gennemgår seriemorder-testen.

LÆS OGSÅ: ‘Criminal Minds’-skaber klar med ny, vild serie

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-babe skal skilles

- Serien tager udgangspunkt i to stærke hovedpersoner, personlige underliggende handlinger og stærke billeder. Det er en serie, der kommer til at indfange seerne med de mange psykologiske lag, og samtidig adskiller den sig fra mange andre krimier, da det er en 'whydunnit' og ikke en klassisk 'whodunnit' serie, hvor morderens identitet bliver afsløret tidligt for seriens publikum, siger Nanna Mailand-Mercado, Head of Originals hos Viaplay.

I hovedrollerne ses Kenneth M. Christensen, der blandt andet er kendt fra DR's 'Arvingerne', og Natalie Madueño, der fik sit gennembrud i DR's 'Bedrag'. De to nye spændende navne, der i serien spiller henholdsvis politiefterforsker og profiler, står overfor en særdeles kompleks sag, da de skal opklare to unge pigers forsvinden.

Undervejs kommer seerne helt tæt på hovedkaraktererne og følger deres rejse ind i den mørkeste og mest ekstreme del af det menneskelige sind i jagten på en seriemorder.

I videoen over artiklen kan du få et smugkig på, hvad du kan glæde dig til i 'Den som dræber - fanget af mørket' fra 1. marts på Viaplay. Allerede nu kan du se første sæson af serien på streamingtjenesten.

LÆS OGSÅ: Forelsket ung mor klar til stort skridt med kæresten

LÆS OGSÅ: Geggo har taget stor beslutning: Jeg glæder mig!