(Foto: Krestine Havemann)
(Foto: Krestine Havemann)

Jacob Lohmanns nye liv: Idyllisk frugtplantage

Jacob Lohmann har skiftet københavnerlivet ud med hus og have i Hvidovre.

Når 'Den som dræber – Fanget af mørket' får premiere på Viaplay på i dag, bliver det med et nyt, men velkendt, ansigt på rollelisten. Den 48-årige garvede skuespiller Jacob Lohmann har rollen som en miljøbevidst mand, der har sit eget økologiske landbrug.

LÆS OGSÅ: Nu har Nicklaes skiftet LM ud

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Simon Kvamm fortæller om ‘X Factor’ og sin jul...

Selv bor skuespilleren også omgivet af natur på en nedlagt frugtplantage nord for København.

LÆS OGSÅ: Her er den nye vært og nye ekspert i ‘Kender du typen’

– Min kone og jeg troede egentlig, at vi var nogle rigtige københavnere. Men så købte vi hus i Hvidovre med en lille have og fandt ud af, at vi har grønne fingre. Så vi købte plantagen og har nu en masse frugttræer, bærbuske, en lille mark og et stykke skov, fortæller Jacob og fortsætter:

– Vi havde aldrig troet, at vi skulle ende her. Men vi er så glade for det – ikke mindst i forhold til vores børn, der nu har plads omkring sig.

Jacob har i snart tyve år dannet par med sminkøren Louise Lohmann, 43, og sammen har de Carl på tre år og Ida på et. Og selvom det som eftertragtet skuespiller kan være en kunst at balancere familieliv med arbejdsliv, så holder Jacob tungen lige i munden.

LÆS OGSÅ: Annemette Voss frygter at føde alene

– Tit og ofte forsøger jeg bare at overleve. Jeg er træt hver eneste dag. Men selvom det er hårdt, så er der selvfølgelig mange fantastiske højdepunkter både derhjemme og på arbejdet. Det er skønt. Især de der små pauser, hvor tiden bare står stille, slår skuespilleren fast.

Han lægger ikke skjul på, at han er meget taknemmelig for sit liv, og at han værdsætter den store efterspørgsel, der er på hans arbejde.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager er pludselig død

– Det er et privilegium, der er svært at beskrive. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke takker nogen et eller andet sted. Jeg havde aldrig regnet med, at det skulle gå mig så godt, fortæller Jacob.

Tredje sæson af 'Den som dræber' har premiere 8. januar på Viaplay. De to første afsnit udkommer på premieredatoen, og derefter udkommer ét afsnit om ugen. Der er otte afsnit.