TV3 og Viaplay genopliver dansk seriesucces

Mere end en million mennesker fulgte med, da TV 2 sendte den første sæson.

'Den som dræber' trak mere end en million seere til sig hver uge, da TV 2 sendte den første og indtil nu eneste sæson af serien, der blev rundet af med en biograffilm i 2012. Seriens første sæson blev især taget godt imod i udlandet, men TV 2 valgte alligevel ikke at forlænge serien. Men nu er der gode nyheder, hvis du stadig er træt af den beslutning.

Optagelserne til en ny sæson er nemlig i fuld gang, efter Viaplay har overtaget rettighederne, og seerne kan derfor godt begynde at glæde sig til starten af 2019, hvor sæson to har premiere. Det oplyser streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Den nye sæson bygger videre på 'Den som dræbers' DNA og seriens unikke tilgang til den skandinaviske krimigenre. Den nye sæson er en psykologisk krimi, der til forskel fra første sæson er et langt mere karakterdrevet drama, som i højere grad følger hovedpersonernes rejse ind i den mørkeste og mest ekstreme del af det menneskelige sind i deres jagt på seriemorderen.

- Vi er rigtig glade for, at Viaplay har engageret sig i 'Den som dræber'-serien. Den nye sæson er et fuldstændigt reboot af serien med en ny vinkel, nye skuespillere og en gennemgående krimihistorie, der udspiller dig over seriens otte afsnit. Mange danskere og et stort internationalt publikum har set den første sæson, og de kan glæde sig til en helt ny og nervepirrende serie, udtaler producer Jonas Allen fra Miso Film.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Populært realityprogram kommer til Danmark

LÆS OGSÅ: Nu kan du streame ny ‘Criminal Minds’-sæson

Stærkt dansk cast

Seriens hovedpersoner spilles af Kenneth M. Christensen, der blandt andet er kendt fra DR-successerien 'Arvingerne' og en af Danmarks mest lovende skuespillerinder Natalie Madueño, der fik sit gennembrud med en bærende hovedrolle i DR-serien 'Bedrag'.

De to hovedrolleindehavere, der i serien spiller henholdsvis politiefterforsker og psykolog, står overfor at skulle opklare to unge pigers forsvinden, mens de prøver at forstå og afkode de konsekvenser, der pludselig opstår, når morderens sind og handlinger bliver mere og mere desperate.

- Den nye sæson spinder rundt om to stærke hovedpersoner, personlige underliggende handlinger og et stærkt visuelt design. Det er en serie, der kommer til at fængsle seerne med de mange psykologiske lag og samtidig adskiller den sig fra mange andre krimier, da det er en 'whydunnit'-serie, hvor morderens identitet bliver afsløret tidligt for seriens publikum, udtaler Head of Originals hos Viaplay, Nanna Mailand-Mercado, i pressemeddelelsen.

Den nye sæson af 'Den som dræber' får premiere på Viaplay og TV3 i starten af 2019. Allerede nu kan du se den første sæson af serien på Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’: Her er sandheden bag første afsnit

LÆS OGSÅ: Dansk stjerne klar til ny amerikansk serie