'Den som dræber'-stjernens uhyggelige indblik: Der sker syge ting

Skuespilleren kan opleves i Viaplay-serien, og den rolle gav ham et indblik i den menneskelige hjerne.

Det mørke og perverterede sind har altid været noget, som har fascineret alle os andre, som lever et ”normalt” leverpostejsliv. Hvorfor tænder nogle mennesker på magt og smerte, og hvorfor får det nogle mennesker til at slå ihjel?

Det får Kenneth M. Christensen et uhyggeligt indblik i med rollen som drabsefterforskeren Jan Michelsen i jagten på en seriemorder i Viaplay-serien 'Den som dræber – Fanget i mørket'.

LÆS OGSÅ: Folkene bag forklarer: Derfor slutter ‘Badehotellet’ sådan

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Fie og Ginas nye tv-program

– Det har fået mig til at tænke over, hvor fucked op den menneskelige hjerne kan være. Hvorfor har nogle mennesker nogle perversiteter, som andre ikke har? De fleste af os er jo i samme boldgade, men der er også nogle, som er meget anderledes og tænker anderledes. Og han kunne i princippet lige så godt sidde her ved siden af os, siger Kenneth M. Christensen, som slog igennem på tv først som håndboldkæresten Andreas i 'Arvingerne' og i efteråret som rockeren Røde i 'Kriger'.

– Jeg forberedte mig til rollen som Jan blandt andet ved interviews med Bent Isager, den tidligere rejseholdsmand hos politiet, og jeg har undersøgt en del om, hvad der sker bag en drabsefterforskning. Jeg har også talt med en psykiater, som arbejder i det danske fængselsvæsen, som snakker med nogle af de her forbrydere og drabsmænd, som sidder i fængslerne i Danmark. Så man klæder sig på ved at komme ind bag den psykologi, der ligger bag, fortæller Kenneth.

LÆS OGSÅ: ØV! ‘Criminal Minds’ stopper, men …

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Dansk realityhunk skal være far igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor en 'Big Brother'-deltager gennemgår seriemorder-testen.

LÆS OGSÅ: ‘Criminal Minds’-skaber klar med ny, vild serie

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-babe skal skilles

Bekymret for børnene

I 'Den som dræber' jagter de en mand, som har taget to unge piger. Der har været mange sager i Danmark med forsvundne børn, og det er især dem, som gør størst indtryk på Kenneth.

– I forhold til at være familiefar, så kan jeg da godt blive en lille smule bekymret, for de typer, som tænder på små børn, findes jo også derude. Men det er ikke noget, jeg lever efter. Men jeg tænker da over, at det er nogle sindssyge ting, der sker. Og så er det jo godt, at vi har nogle mennesker, som dedikerer deres liv til at efterforske og opklare de her sager, siger Kenneth, som er far til sønnen Walter på tre år og venter nummer to med kæresten, Johanne.

LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: Efter vildt brud: ‘Paradise’-babe har fundet kærligheden igen

– Jeg var ikke supermeget hjemme i den periode, hvor vi optog 'Den som dræber'. Jeg tog af sted, før min søn stod op, og kom hjem efter han var gået i seng.

Selvom 'Den som dræber' bød på en del udfordringer for Kenneth, så er han både glad for og stolt af rollen.

– Det er min første hovedrolle i en tv-serie, og det er jeg superstolt af. Det var en drømmerolle. Jeg har lavet mange støttende roller, men det er fedt nu at være den, der kan gå forrest.

Du kan se 'Den som dræber - fanget i mørket' på Viaplay.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘For lækker til love’-Christina vender tilbage til skærmen

LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne