Se den første fulde trailer: Vild 'Den som dræber'-sæson i vente

En seriemorder er igen på spil, når ‘Den som dræber’ får premiere.

Der var sidste år gode nyheder til fans af TV 2-serien ‘Den som dræber’, der trak mere end en million seere til sig hver uge, da TV 2 sendte den første og indtil nu eneste sæson af serien, som blev rundet af med en biograffilm i 2012.

Seriens første sæson blev især taget godt imod i udlandet, men TV 2 valgte ikke at forlænge serien. 1. marts får 'Den som dræber' dog alligevel nyt liv på Viaplay. Det annoncerede streamingtjenesten for nylig sammen med en kort teaservideo for sæsonen, og nu er den første fulde trailer til serien klar. Den kan du se over artiklen.

– Serien tager udgangspunkt i to stærke hovedpersoner, personlige underliggende handlinger og stærke billeder. Det er en serie, der kommer til at indfange seerne med de mange psykologiske lag, og samtidig adskiller den sig fra mange andre krimier, da det er en ‘whydunnit’ og ikke en klassisk ‘whodunnit’ serie, hvor morderens identitet bliver afsløret tidligt for seriens publikum, sagde Nanna Mailand-Mercado, Head of Originals hos Viaplay, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: ØV! ‘Criminal Minds’ stopper, men …

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Dansk realityhunk skal være far igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor en 'Big Brother'-deltager gennemgår seriemorder-testen.

LÆS OGSÅ: ‘Criminal Minds’-skaber klar med ny, vild serie

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-babe skal skilles

Seriemorder på spil

Den 17-årige gymnasieelev Julie har været forsvundet i seks måneder, og politiefterforskeren Jan er desperat efter at give hendes mor nogle svar. Da Jan finder resterne af en pige på samme alder, og endnu en pige forsvinder, får han profiler Louise på sagen - for noget tyder på, at der er en sammenhæng mellem ofrene - og en intensiv jagt på en seriemorder sættes ind.

Under det enorme pres for at redde de to kidnappede piger må Jan og Louise dykke dybt ned i det menneskelige sind for at forudse morderens næste træk, samtidig med at hver eneste beslutning, de tager, kan have alvorlige konsekvenser for de to pigers skæbne. Og efterhånden bliver det uklart, om der virkelig kun er en enkelt morder derude.

'Den som dræber - fanget af mørket' er en psykologisk krimi, som fører både hovedpersonerne og seerne på en rejse ind i den mørkeste og mest ekstreme del af det menneskelige sind. Hvad er det, der driver morderen til at bortføre de spinkle, lyshårede piger fra det samme område - og hvornår slår han til igen?

I hovedrollerne som Jan og Louise ses Kenneth M. Christensen, der blandt andet er kendt fra DR’s ‘Arvingerne’, og Natalie Madueño, der fik sit gennembrud i DR’s ‘Bedrag’.

I videoen over artiklen kan du se, hvad du kan glæde dig til i ‘Den som dræber – fanget af mørket’ fra 1. marts på Viaplay. Allerede nu kan du se første sæson af serien på streamingtjenesten.

LÆS OGSÅ: Nu kan du streame ny sæson af ‘Criminal Minds’

LÆS OGSÅ: Officielt: Her slutter ‘Modern Family’