Mia Wagner sygemeldt: Faldt om i hjemmet

Den nyligt udnævnte minister fik et ildebefindende.

I sidste uge kom det frem, at den tidligere 'Løvens hule'-stjerne Mia Wagner havde fået posten som digitaliserings- og ligestillingsminister.

LÆS OGSÅ: Stor dag for Pelle Hvenegaard: Ny bog på vej

Men nu er Mia Wagner netop blevet sygemeldt, fordi hun torsdag fik et alvorligt ildebefindende og besvimede i sit hjem. Det oplyser Statsministeriet.

I pressemeddelelsen står, at hun efter omstændighederne har godt og er i gang med at blive grundigt udredt. Derfor er hun sygemeldt indtil videre og har brug for ro og hvile.

Giver status fra sygesengen

Den tidligere løvinde har netop givet status i et opslag på sin Instagram, hvor hun har delt et billede fra hospitalssengen.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par om flytning: Vi er glade for, vi tog skridtet

- Endnu engang tak for den varme modtagelse i sidste uge. Jeg har haft de skønneste dage omgivet af dygtige professionelle mennesker med de bedste intentioner. Jeg er selv gået til opgaven med fuld styrke og stærk vilje. Men nogle gange trodser kroppen viljen, indleder Mia opslaget og fortsætter:

- I løbet af onsdag aften fik jeg det desværre rigtig dårligt og måtte sygemelde mig med ultrakort varsel. Det viste sig at være klogt, for torsdag formiddag besvimede jeg i mit køkken foran min ene datter og begge mine søstre. Jeg er selv både bekymret og overrasket.

LÆS OGSÅ: Friede til Reality Awards: Nu skal de giftes

Det kommer dog ikke et lyn fra en klar himmel for iværksætteren, der før har oplevet at besvime grundet problemer med hjertet.

- For fem år siden fik jeg en pacemaker, fordi jeg nogle gange var besvimet. Først troede jeg, det var relateret til stress, men lægerne fandt ud af, at jeg havde hjerteproblemer. Derfor fik jeg en pacemaker, og jeg har ikke siden været sygemeldt på grund af hjertet, skriver hun og afslutter:

LÆS OGSÅ: Lene Beier åbner op: Nu er han i bedring

- Noget tyder nu på, at kroppen ikke vil, og derfor bliver jeg nu undersøgt og er i gode hænder - både blandt de rette fagpersoner og omgivet af mine allernærmeste .Min familie og jeg har brug for ro og det beder jeg pressen respektere. Jeg vender tilbage med nyt, når jeg er klar til det.

LÆS OGSÅ: Svær tid for Søren Østergaard: Ramt af Parkinsons Sygdom

Mens Mia Wagner kommer sig, overdrages ministeropgaverne til økonomiminister Stephanie Lose.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Kemal langer ud: Hun skulle have vundet