Løvindens lykke: Smaskforelsket

Mia Wagner smiler ekstra stort for tiden. Hun er nemlig blevet forelsket.

Et utal af danskere har set den dygtige erhvervskvinde Mia Wagner, 43, jagte gode investeringer i 'Løvens Hule' på DR, men privat har hun tilsyneladende også fundet guld. Hun er nemlig blevet forelsket.

Det fortæller hun selv i et interview på netværksplatformen for investeringsvirksomheden Nordic Female Founders, som hun er medstifter af.

- Nu er jeg sådan lidt heldig, for når jeg lægger hovedet på puden, så ligger der jo en dejlig mand ved siden af mig. Så jeg sidder jo også og stråler, fordi jeg er smaskforelsket. Og det er jo altid noget, der giver dejlig energi. Så det er jeg jo glad for, siger hun i interviewet.

LÆS OGSÅ: Bendtner om forlist forhold: Savner det ikke

Til Avisen.dk har hun uddybet, at hendes nye kæreste er den 61-årige erhvervsmand Jeppe Christiansen. Han er adm. direktør og grundlægger af kapitalforvalteren Maj Invest og besidder flere bestyrelsesposter, blandt andet som bestyrelsesformand i Haldor Topsøe og næstformand i Novo Nordisk-bestyrelsen.

Mia Wagner flyttede i 2019 fra hjembyen Viborg til København med sine to døtre, der i dag er teenagere. Det skete, efter at hun og kæresten igennem fire år, der levede sammen med deres fire sammenbragte børn, gik fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Hildas bøn til Keld: Find dig en kæreste

LÆS OGSÅ: WHAT! Fyrer Katerina Pitzner sin datter?