Jacob Risgaard, Christian Arnstedt, Mia Wagner, Jan Lehrmann og Jesper Buch (Foto: Per Arnesen)
Jacob Risgaard, Christian Arnstedt, Mia Wagner, Jan Lehrmann og Jesper Buch (Foto: Per Arnesen)

Efter exit: Glæd jer til ny sæson

Der er meget at se frem til i næste sæson af 'Løvens Hule'.

I går blev det meldt ud, at både Jan Lehrmann og Mia Wagner stopper i DR-programmet 'Løvens Hule'. Deres to afløsere er fundet, og i dag er Mia Wagner tyet til tasterne på Instagram, hvor hun lover seerne, at de godt kan se frem til næste sæson, selvom den bliver uden hende.

Artiklen fortsætter under videoen...

- Jeg stopper her og giver plads til nye stærke og dygtige løvinder, Anne Stampe og Louise Herping. Du kan godt glæde dig til næste sæson, for begge kvinder har meget på hjertet, lover hun i opslaget, som kan ses nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Indrømmer: 2022 har været et forfærdeligt år

Mia Wagner har investeret i iværksættervirksomheder i programmet siden 2018, og de fire år har sat sig positivt hos den garvede løvinde.

- Kære jer, som har heppet på mig og sendt mig de dejligste roser undervejs. Tak, fordi I var med til at give mig modet til at tage min plads, som Danmarks eneste aktive kvindelige løvinde, indleder hun i opslaget, hvorefter hun fortsætter sin takketale til sine løve-kollegaer:

- Tak til Jesper Buch, Jacob Risgaard, Christian Arnstedt og Jan Lehrmann for sjove og lærerige timer i studiet og et respektfuldt, varmt og professionelt samarbejde, når kameraerne slukkede. I har alle min største respekt og loyalitet. Tak til holdet bag 'Løvens Hule', jeg savner jer allerede. Tak til de iværksættere, som har vist mig tillid undervejs, og som har haft modet til at vise Danmark, at man kan gå sine egne veje og følge sin skabertrang.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens nye look: Har fjernet alt filler

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Mia Wagner (@miatheresewagner)

LÆS OGSÅ: Derfor taler Teresa ikke om Teitur