'Løvens hule'-iværksættere: Det var ikke vores idé

De to 'Løvens hule'-iværksættere havde helst været fri for produktionens påfund.

Iværksætterne Martin og Anna fik sat gang i studiet, da de startede med at bede løverne detonere en bombe som en del af præsentationen af deres escape room-virksomhed Locked. Men faktisk ville de helst selv have været fri for den indledning.

- Det var faktisk produceren, som meget gerne ville have, at vi lavede en eller anden teambuilding-øvelse til at starte med, og der lavede vi så det her med bomben. Vi var ikke så meget for det, fordi det er svært at levere en oplevelse på to minutter, og det er jo ikke det, vi sælger, vi sælger en helhedsoplevelse på 60 minutter, forklarer Martin.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-mor giver sin side af sagen: Derfor forlod vi programmet

Heldigvis fangede løverne Mia Wagner og Jan Lehrmann idéen, så nu glæder de sig alle til, at coronasituationen igen tillader at åbne virksomhedens snart seks afdelinger med escape rooms.

Mia og Jan investerede sammen 1 millioner kroner for 20% af Locked

Mia Wagner og Jan Lehrmann investerede en million kroner i virksomheden Locked, som Anna og Martin har stiftet (Foto: Mads Topp)
Mia Wagner og Jan Lehrmann investerede en million kroner i virksomheden Locked, som Anna og Martin har stiftet (Foto: Mads Topp)

LÆS OGSÅ: Så du det? Amalie Szigethys gamle virksomhed i 'Løvens hule'

Inviterer løverne med

Til den forhåbentligt snarlige genåbning bliver de resterende løver blandt de første til at blive inviteret indenfor og prøve kræfter med den fulde oplevelse af et af virksomhedens escape rooms.

- Det er på tegnebrættet, det kunne være rigtig fedt. Det kunne være rigtig underholdende at få filmet sådan en hel seance i et rum, hvor man kan se nogle af de måske lidt fremadstormende herrer, som har svært ved at samarbejde, fordi de helst selv vil klare alting, griner Martin.

Jesper Buch, Jacob Riisgaard og Christian Arnstedt er inviteret med, næste gang Mia Wagner og Jan Lehrmann skal prøve at komme ud af et af Lockeds escape rooms

Mia Wagner og Jan Lehrmann prøver kræfter med et af Lockeds escape rooms (Foto: Mads Topp)
Mia Wagner og Jan Lehrmann prøver kræfter med et af Lockeds escape rooms (Foto: Mads Topp)