Mai Manniche (Foto: Janus Nielsen)
Mai Manniche (Foto: Janus Nielsen)

Mai Manniche taler ud om sin krop: Jeg er ikke syg

Mai Manniche giver ikke meget folks holdning til hendes krop.

Mai Manniches krop er lige nu et hedt samtaleemne på de sociale medier. Mange brugere har en holdning til de billeder, Mai lægger op af sin krop.

LÆS OGSÅ: 'Single'-Mathilde hygger sig på Roskilde Festival

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Umut og kæresten Johanne snakker om bryllup

Blandt andet har en følger tidligere skrevet om Mai:

- Jeg synes desværre, dit udseende er skræmmende. Du er ufattelig tynd, ser syg ud, og det eneste du har tilbage er dit smil. Overvejer at fjerne mig som følger, fordi i mine øjne giver du et forkert syn på kvindekroppen.

LÆS OGSÅ: Tv-par afslører datterens navn

Men overfor HER&NU slår Mai Manniche nu fast, at hun aldrig har haft det bedre i sin krop, end hun har i dag. Og det er på trods af, at hun sidste år var ude for en alvorlig ulykke, der var tæt på at koste hende livet.

- Det er helt rigtigt, at min krop har ændret sig meget efter min ulykke. Og det er specielt, fordi jeg går op endnu mere i min kost, end jeg gjorde før, fordi jeg gerne vil have to ben at gå på. Det er også årsagen til, at jeg kom mig så hurtigt efter ulykken og ikke har så meget vægt, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Derfor blev 'Kardashian'-stjerne hasteindlagt

Faktisk giver Mai ikke særlig meget for alle dem, der har en holdning til hendes krop. Hun ikke gider at finde sig i alle slags beskyldninger, blot fordi hun er en offentlig person.

- Hvis folk vil snakke, skal de bare snakke. Jeg bliver bare mere 'Rasmus Modsat', så jo flere der snakker, jo mere ligeglad bliver jeg. Hvorfor skal vi gå rundt og forholde os til hinandens kroppe?  Vi skal da forholde os til, at vi er sunde og raske, har et godt hjerte og om vi opfører os ordentligt overfor hinanden, konkluderer hun.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz i skænderi: Hvor hurtigt kan man blive skilt?