Lotte Friis scorer nyt job

Svømmedarlingen kan nu opleves i et helt nyt program.

I mange år var det svømmebassinet, som den tidligere professionelle svømmer Lotte Friis var at finde i til hverdag, men de seneste år har det været i radiostudiet, hun har tilbragt dagstimerne.

LÆS OGSÅ: Traumatiseret efter ulykke: Sy Lee har taget stor beslutning

Tilbage i 2018 blev hun radiovært på DR i programmet 'Formiddag på 4’eren', efter hun havde indstillet sin medaljevindende svømmekarriere, og her har hun været siden.

Dén tjans overtager Louise Deruginsky dog, for Lotte Friis bliver i stedet vært på sit helt eget program, der også er på P4.

Det afslører DR i en pressemeddelse, hvor de giver lytterne et overblik over nye programmer, sendetider og omrokeringen af værter.

- Lotte Friis sender lytterne godt på weekend med programmet 'For første gang', der er fyldt med masser af musik og gode snakke med lytterne. I programmet, der sender 14.00 til 16.00 om fredagen, har Lotte Friis hver uge en kendt gæst i studiet, hvor de taler om noget nyt, gæsten står overfor. For det kan godt give kriller i maven, hvis man kaster sig ud i noget for første gang, står der i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Mere guld på vej: Håndboldstjerne skal være far

'For første gang' sender for første gang i dag den 12. januar klokken 14.