Gustav Salinas deler rørende historie: Jeg følte mig syg

I denne uge hylder vi mangfoldigheden, og det er ifølge Gustav Salinas en meget vigtig uge.

Gustav Salinas blev i offentligt kendt som den højtråbende, solbrune, spinkle homoseksuelle fyr i mærketøj i 'Dagens mand'.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik' er tilbage: Se alle deltagerne her

Siden har Gustav været på en lang rejse og står i dag som seriøs forretningsmand.

Men inden hele rejsen som et kendt ansigt kæmpede Gustav en kamp - en kamp for at føle sig okay i en verden, hvor han ikke følte sig som en del af normen.

LÆS OGSÅ: 'Love Island'-Ida: Klar til 'Robinson'

- Da jeg var 13 år, troede jeg, jeg var syg, da jeg begyndte at kunne lide andre fyre. Jeg troede, der var noget galt med mig. Jeg følte mig forkert, og de følelser, jeg havde, var unormale, indleder Gustav en video på Instagram og tilføjer:

- Jeg synes, det var så unormalt, fordi jeg ikke kendte nogen i min omgangskreds, der var ligesom mig. Flere gange følte jeg, at min homoseksualitet var en forbandelse.

Jeg glemmer det aldrig

Gustav havde svært ved at dele sine tanker med nogen, men tog sig mod til at sige det til en veninde, som kunne fortælle ham, at der var mange, der havde det som ham.

- Jeg glemmer aldrig første gang, jeg tog på gaybar i Studiestræde. Jeg var blot fyldt 15 år, og pludselig så jeg, der fandtes andre unge fyre ligesom mig. Der var intet galt i at være til sit eget køn, fortæller Gustav.

LÆS OGSÅ: Afslører vild beslutning: Det føles rigtigt

Gustav mener, at netop denne uge - pride ugen - er enormt vigtig for Danmark og verden.

- Det er vigtigt at vise omverdenen, at der er intet galt i at falde udenfor normen. Derfor vil jeg gerne hylde priden og sige god pride alle sammen. Og husk, der skal være plads til os alle.

LÆS OGSÅ: Efter pause: Wafande udkommer med ny musik