Efter pause: Wafande udkommer med ny musik

Hvis du også har savnet nye sange fra Wafande, så er der gode nyheder.

Da Wafande trådte ind på scenen i Tivoli den 11. august, var det med en ny sang på sin spilleliste. Nemlig sangen 'Vibrationer', der er en del af sangerens kommende album, der udkommer i 2024.

LÆS OGSÅ: 'FBOY'-Joachim forelsket: Jeg har virkelig kæmpet for det

Hvis man ikke havde fornøjelsen af at høre forpremieren på sangen i Tivoli, så er der gode nyheder. Sangen udkommer nemlig officielt i dag den 18. august.

Wafande, der storhittede med sangen 'Gi mig et smil' i 2011, er ikke bleg for at lave sange, der gør en i godt humør, og den nye single er ingen undtagelse.

- Jeg bliver simpelthen så glad af den sang. Det er jo en kærlighedssang til den man elsker, men også i den grad til livet. Jeg synes selv, det er en ny lyd i instrumentalen, men man genkender uden tvivl Wafande stilen. Happy go lucky hele vejen, siger Wafande i en pressemeddelelse.

Turné i 10 år

Efter sangeren debuterede med sanghittet 'Gi mig et smil', har han været på turné i godt og vel 10 år, og det satte sig også sine spor.

- Til sidst var jeg udkørt og træt og trængte til en pause i hoved og krop, så corona'en kom ganske belejligt. Der blevet skrevet i medierne, at jeg var helt færdig med musik, men det var ikke tilfældet, siger han.

Afskedssang til far

De seneste år har Wafande brugt meget af sin tid på writingcamps både i Danmark og i udlandet sammen med andre sangskrivere. Her har han komponeret sange til og med unge talenter. Under et ophold på Møn skete der dog noget særligt for Wafande.

LÆS OGSÅ: Fie viser ægtemanden frem: Se ham her

- Der var et kæmpe studie på 400 m2, hvor vi skrev 12 sange på tre dage. Blandt andet en sang til min far, der døde for syv år siden. Det har taget flere år og mange forsøg at tage afsked med ham med den rette sang. Men lyden på det grand piano, der var i studiet på Møn, lagde den helt rigtige stemning for sangen, og den nærmest skrev sig selv, siger han i pressemeddelesen.

Om afskedssangen er en del af det kommende album, det må tiden vise.