‘Toppen af poppen’-deltager mistede det meste af sin familie inden for kort tid

Søren Sko fortæller om en svær tid i det nyeste afsnit af ’Syng min sang’.

- I de sidste ti år af mit liv har jeg virkelig lært meget om at bruge mig selv, fortæller Søren Sko sine meddeltagere, Wafande, Fallulah og Lucy Love, i dagens afsnit af 'Syng min sang'.

LÆS OGSÅ: 'MasterChef'-stjerne venter sit andet barn

Her taler de fire deltagere om kraften ved at plante et æbletræ og pleje det, så det kan vokse, og det er i den forbindelse, at Søren Sko trækker paralleller til sit eget liv:

- I løbet af en meget kort periode mistede jeg jo stort set hele min familie til kræft, fortæller Søren til sit berørte publikum og fortsætter:

- Først døde min søster i en alder af 41 år. Meget kort tid efter blev min mor syg og døde af den samme kræftform, og for at det ikke skal være løgn, fik min far det samme lige bagefter - og døde også meget kort tid efter.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach jubler: Lillebror er kommet

Har selv haft kræft

For Søren Sko har sygdommen også været helt tæt på på en anden måde, fortæller han:

- Jeg er selv blevet opereret for modermærkekræft, da jeg var yngre. Og nu er der altså kun mig selv og min bror tilbage.

- Jeg har bare lært, at man skal nyde de mennesker, man har omkring sig, og man skal altid huske at få sagt det, man gerne vil sige. Jeg havde slet ikke nået at sige farvel til hverken min mor eller søster, fordi det skete så pludseligt. Man skal virkelig glæde sig hver dag, når man vågner, over, at man er her.

LÆS OGSÅ: Wafande afslører: Jeg havde det ad helvedes til indeni

Se klippet nedenfor:

'Syng min sang' kan ses på Viaplay eller på TV3 mandag-torsdag kl. 20.00.

LÆS OGSÅ: CHOK: Remee testet positiv for corona